ГРАО заличи 550 подписа в подкрепа на кандидатурата на следовател Бойко Атанасов, издигнат от Инициативен комитет от БОЕЦ, и РИК анулира издаденото удостоверение за участие в изборите!

СТРАХ тресе кочината!
ГРАО заличи 550 подписа в подкрепа на кандидатурата на следовател Бойко Атанасов, издигнат от Инициативен комитет от БОЕЦ, и РИК анулира издаденото удостоверение за участие в изборите!
Законът изисква да представим 1000 подписа. Бойците събрахме 1411, като бяхме единствените, които събираха подписи за парламентарните избори реално на терен. Очи в очи и в пряк контакт с гражданите. Очаквахме нещо подобно и събирахме подписи до последния ден, предоставяйки над 400 повече от необходимото.
Още с обявяването на нашата инициатива за издигане на граждански кандидат и кандидатурата на следовател Бойко Атанасов за независим депутат от 24-ти МИР София, стана ясно, че ни предстои тежка битка и от самото начало бяхме затрупани с упреци и обвинения, с помия, медийно затъмнение от страна на „националните“ медии, подчинени на мафията, и с удари от всякакво естество.
Всичко това е доказателство, че гражданското обединение на БОЕЦ и Бойко Атанасов с фокуси върху: отстраняването на Гешев, оставка на ВСС, съдебна реформа, закон за лустрация, промени в Изборния кодекс и граждански контрол върху управлението, представлява и се приема като реална заплаха за мафията и партийно-олигархичното статукво! Обявени сме за Враг-номер-1 от бандата на Буда, Пеевски и Гешев.
След грешките, които допуснаха с изборите на Лозан Панов и Методи Лалов, например, Наглите не си позволяват да поемат никакви рискове повече. Изборът на Гешев, който бе оставен да се състезава сам със себе си, както и заличаването сега на регистрацията на Бойко Атанасов и Инициативния комитет на БОЕЦ, показват техния голям страх! Показват и нещо друго: Наглите са все още силни и владеят институциите!
А нашата битка продължава! Всеки удар само ни амбицира още повече!
Следете страницата и сайта на БОЕЦ, където ще обявим следващите си действия.
Битката продължава!