Турнир за купата на БМФ Порт Бургас 2021

Голямата награда е билети за мача от Лига Европа „Лудогорец –Мидтиланд”

За шеста поредна година „БМФ Порт Бургас” кани бургаските младежи на приятелска футболна надпревара. Турнирът по футбол на малки вратички за купата на БМФ Порт Бургас 2021 ще се проведе на 20 ноември 2021 в Спортен комплекс „Каменица Арена” от 10 часа. Участниците ще се борят за голямата награда – билети за мача от Лига Европа между Лудогорец и Мидтиланд, който ще се играе на 9 декември в Разград. БМФ Порт Бургас организира и транспорт от Бургас до Разград и обратно за победителите.

Подготовката за турнира е в сила. Участието в него е абсолютно безплатно. Според регламента, 12 отбора от  младежи на възраст между 16 и 18 години ще се състезават за голямата награда.Условието, което организаторите поставят, е участниците в отборите да са сформирали свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви, в които да не са включени действащи футболисти от А и Б група.

Техническата конференция, на която ще бъде изтеглен жребият и сформирани групите, ще се проведе на 19 ноември от 19:00 ч. в кафето на Спортен комплекс „Каменица Арена”.  Записванията за участие се извършват на тел: 056/89 64 80 и 0897956585 или на имейл image.i4yi@gmail.com.

Освен голямата награда, организаторите са подготвили купи, медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и  подаръци за всеки участник в надпреварата.

„БМФ Порт Бургас” организира и изцяло финансира футболния турнир, който всяка година се превръща в общоградско спортно събитие.

Инициативата е част от социална програма на дружеството и във времето се превърна в емблема за корпоративна отговорност, насочена към младите хора на Бургас. До момента участие в турнира по футбол на малки вратички са взели над 600 младежи. Традиционни участници в годините са ученици от гимназиите ПГМЕЕ, НЕГ„Гьоте”, Професионална гимназия по морско корабоплаване и риболов „Свети Никола“, Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации, Професионална гимназия по транспорт, СУ „Свети Свети Кирил и Методий“, СУ „Епископ Константин Преславски”, СУ „Л. Каравелов“ –  Несебър и други. Ежегодно те получават възможността да се докоснат до най-добрите образци от българския и световния футбол и да почерпят вдъхновение от тях.

Организаторите канят всички млади любители на футбола да се включат със свои отбори в турнира на 20 ноември 2021 г. от 10 часа в Спортен комплекс „Каменица Арена”, той ще бъде излъчван в реално време онлайн във фейсбук страницата на информационния сайт www.nabrega.bg. Линк към нея можете да откриете тук: https://www.facebook.com/nabrega.bg