Остават броени дни до турнира за купата на БМФ Порт Бургас 2021

Броени дни ни делят до ежегодната футболна надпревара за купата на БМФ Порт Бургас 2021.Събитието ще се проведе тази събота, 20 ноември, от 10:00ч., в Спортен комплекс „Каменица Арена”. За шеста поредна година бургаските младежи ще се състезават за голямата награда – билети за мач от Лига Европа между Лудогорец и Мидтиланд, който ще се играе на 9 декември в Разград. Ако мерките за безопасност позволяват, за победителите „БМФ Порт Бургас” ще организира транспорт от Бургас до Разград и обратно.

Поради ограниченията, наложени от пандемията COVID-19, по време на турнира няма да има публика. Срещите ще се излъчват онлайн на следния линк: https://www.facebook.com/nabrega.bg, където феновете могат подкрепят отборите, на които симпатизират.

Освен голямата награда, организаторите са подготвили купи, медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и  подаръци за всеки участник в състезанието.

8 отбора са заявили участие в приятелската футболна надпревара до този момент. Записването продължава до 18.11.2021г. Участието в турнира е напълно безплатно и общо 12 отбора могат да се включат в него.  Единствените условия са младежите да са между 16-18 години и да са сформирали свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви, в които да не са включени действащи футболисти от А и Б група.

„БМФ Порт Бургас” организира футболния турнир, който всяка година се превръща в общоградско спортно събитие. Инициативата е част от социална програма на дружеството и във времето се превърна в емблема за корпоративна отговорност, насочена към младите хора на Бургас.