#КОЙ нае и плати на криминални и маскирани мутри да охраняват визитата на Радев и Йотова в Бургас, заедно с МВР и НСО

Цял взвод мутри с голи глави и маски охраняваха визитата на Радев и Йотова в Бургас на 5-ти Ноември. Въпреки прикритието сред тях бяха разпознати криминално проявени лица, с досиета в Полицията.
Мутрите бяха смесени с гардовете на НСО и дори между тях личеше пълна симбиоза и сътрудничество в нелеката мисия да опазят властимащата двойка от неудобни граждани и въпроси.
Радев държа реч и прокламираше как ще построим „Новата България“, законна, демократична и без мутри, докато мутрите го вардеха околовръст.
Явно някои от тях бяха познати на придружаващите го Мая Манолова от „Изправи се! Ние идваме! /бивша „Мутри Вън“/ и Бачийски – лидер на СЕК, мандатоносител на „ПППП“, защото личеше прикрита комуникация между тях.
На въпрос на възмутена гражданка: „Виждате ли #КОЙ ви охранява?“, Радев заяви, че нямал идея и не било от него мутренското присъствие.
Тогава питаме: #КОЙ нае и плати на криминални и маскирани мутри да охраняват визитата на Радев и Йотова в Бургас, заедно с МВР и НСО и да филтрират достъпа до Президента?
На нас подобна практика на мутренски роти срещу гражданите, ни е до болка позната от всички граждански протести през последните 10 г. 🙁
Разгледайте снимките, но има и заснети много красноречиви видео-репортажи от „мероприятието“.
Изглежда, че това е „Новата България“ и „Промяната“, която ни готви мутро-ченгеджийската банда на политическото инженерство!