Най-хубавите коледни подаръци през месец декември са в ТРИА Сити Център

Празничната зимна  магия е вече в ТРИА Сити Център. Отстъпки, подаръци и много изненади очакват клиентите във всеки ден до края на месец декември. Вълшебно настроение и празничен разкош създава уникалната коледна декорация, която включва и специален кът с подаръчни кутии от марките ЕА7, Tommy Hilfiger, Calvin Klein – красиво опаковани шалове, шапки, аксесоари, бельо, нощници, пантофи за дома и много други полезни и луксозни вещи.

В магазините на ТРИА ще откриете и други разнообразни идеи, с които да зарадвате близките си – пуловери, ризи, якета, панталони, обувки. Тук ще намерите  перфектният подарък за „нея” или за „него” с отстъпка до 70% от марките Colmar, North Sails, Kocca, Deha. И тази година ТРИА Сити Център кани клиентите си да се включат в коледната томбола, която ще се проведе на 27.12. от 12:00 часа. Всеки, направил покупка над 300 лева в магазин от търговския център, ще има шанс да спечели ваучер за пазаруване на стойност 300 лева или ваучер на стойност 100 лева /осигурени са 4 броя ваучери от по 100 лв./.Carpe Diem  е бутиков магазин за дамска мода  /www.carpe-diem.bg/  с марките MOS MOSH, Josephine & Co,  Imperial Fashion, Alexander Smith, Bronté. Точно там се „крие” перфектният подарък за всяка жена. През декември коледните намаления достигат до  60 процента отстъпка от цената.Възможността за избор на бебешки, детски и юношески модели с марките Mayoral и Guess Kids е впечатляваща. За предпочитащите покупка онлайн  мястото е www.Kidz.bg . На Коледа трябва да сбъднем желанията на децата. В ТРИА Сити Център това е лесно, защото тук през декември отстъпките от цените стигат до 50 процента.С приятели на чаша вино с вкусна храна или чаша кафе, или капучино ви очакват кафе Rose Garden и Бистро „Roma“ – уютни места за студените празнични зимни дни.А за вашето самочувствие и перфектна визия ще се погрижи Vogue Studio. Студиото за красота не само ще отговори на изискванията и на най-претенциозните клиенти; тук ще оценят времето ви и в предпразничната забързаност ще ви предложат всички необходими процедури на едно място и на достижими цени

Няма да бъдат разочаровани и феновете на фитнеса. Фитнес център Tria Finesse приятно изненадва своите клиенти с коледни и новогодишни промоции до 8 януари 2022 година.