Да се вменява вина на западните демокрации за факта,че джуджето от военния бункер и „великомъченик“ от калния колхоз е нападнал една суверенна държава е връх на простотията и цинизма.

Основната дейност на руските и „български“ комунистически тролове е, че Русия за да започне война е виновен…..Запада!
Ясно е, че Западът никога не е разбирал руснаците, нито пък разбираше и съветската система.
Обаче да се вменява вина на западните демокрации за факта, че джуджето от военния бункер и „великомъченик“ от калния колхоз е нападнал една суверенна държава е връх на простотията и цинизма.
Путин започна война, защото изпадна от дневния ред на 21 век – технологично изостанали, без перспектива в надпреварата в космоса, пълна нула в производство на високотехнологични изделия, пълна нула в производството на автомобили, изобщо пълна нула навсякъде.
И какво да прави Бащицата? Ами най лесното и познато от времето на царизма – война, за да отвлече вниманието на подопечните си от тоталната разруха в собствената им държава, която се крепи само и единствено на дупченето в земята.
Западът е такъв какъвто е – това е демокрацията, а тя никога не е била силна във войната.
Да. и при Запада има лицемерие, задкулисие, допускане на руснаците и правенето на бизнес с Русия, но Запада ли е виновен, че един загубил разсъдъка си примат ще почне да изтребва хора?
Толкова за русофилите от Бузлуджанския Джурасик парк и друга безмозъчна тролска русофилска вата!
Няма налично описание на снимката.