Брутална дървосеч и осакатяване на дърветата в старата част на Морската градина в Бургас, която е Паметник на културата!

Брутална дървосеч и осакатяване на дърветата в старата част на Морската градина в Бургас, която е Паметник на културата!
Всичко това е заради колосалната корупция с общински пари, които да се отчисляват към вечната фирма, с която #КметътДървосекач на Бургас ГЕРБерастът Димитър Николов действа вече 4-ти мандат. Варварските идиотщини и погром върху растителността в града и специално върху Морската градина са непоправими с десетилетия напред. Най-страшното е, че продължават ненаказуемо и брутално, мотивирани от корупционните интереси, да се отчита ненужна и дори вредна дейност, като „грижа за зелената система на града“. Защото за всяко кастрене се плащат много пари, независимо дали то е полезно или унищожително за парка, градската среда или дървото 🙁
❇Специално вечно-зелените дървета, засадени около паметниците на нашите възрожденци не трябва да се кастрят въобще!! Без всякаква логика фиданките се изрязват варварски от ромските секачи. А това е противопоказно, осакатително, вредно за тях и грозно за пейзажа. Но кметските орки не са загрижени специалисти, а некомпетентни и алчни крадци! За сравнение с обезобразените и увредени дървета, пускаме за сравнение 2 снимки на нормални дървета на същата възраст, „необгрижени“ от корупционните „озеленители“!
ℹКато допълнителна информация: фирмата-дървоунищожител „Бургасцвет Танев“ бе осветена като крупен бенефициент и в корупционната схема на ГЕРБ с „инхаус“ поръчките по магистрала „Хемус“. Магистралата още е само в сферата на мечтите, но протежетата на Николов са получили вече 5 млн.лв. за „озеленяването“ й 😮 Разкешването и интересите отзад са ясни!
📛Министър Бойко Рашков освети тази престъпна схема, но предстои неизбежно пълна ревизия и разследване на схемите за източването на общински пари от определени фирми, с един и същ адрес, които неизбежно печелят обществените поръчки за „грижите“ по „озеленяването“ на Бургас. Вместо това незаконно и престъпно изсякоха града, потъпквайки всякакви норми и закони! За съжаление чадъросани от политически зависимата и корумпирана Съдебна система, узаконила гадостите на управляващите от ГЕРБ 🙁 Чакаме нормална и независима Прокуратура, която да подхване прогнилите от корупция кметове на ГЕРБ, като бургаския #Дървосекач и #контрабандист Николов!
Защото гадостите в Бургас не са прецедент, а емблема на тази провалена власт в цялата страна!
Погромът върху #ПаметницитеНаКултурата е отделна тема за унищожението на България от уродите, без война!