Най-големият грях и престъпление на мафията и ченгетата

ТОВА Е най-големият грях и престъпление на мафията и ченгетата управлявали ни през последните 75 години. Това че изродиха, оскотиха и опростачиха част от народа. Методично, бавно и упорито промиване на мозъци и убиване на история, истина, морал, ценности и души. Като тумор, който расте и накрая те унищожава от вътре. На простите им трябваха прости, за да се разбират и да крепят прогнилата им власт.
С тъга и отвращение виждам сънародници докарани до тежко душевно падение, които желаят смъртта на други хора, оправдават убийствата и зверствата в Украйна и подкрепят сатрапа Путин. Оправдават смъртта на мирни граждани и войната с други убийства, а всъщност убити са техните души.
Що за човек трябва да си, за да подкрепяш войната? Да подкрепяш ненормален диктатор убиец и да търсиш в българската история оправдания и основание за своята мерзост? Раковски, Левски и Ботев, ако бяха живи днес щяха да събират чети и да се бият за свободата на Украйна, а вие и тях щяхте да обявите за подлоги, крепостни, соросоиди и платени фашисти.
Що за нечовешко съзнание трябва да имаш, за да се радваш и желаеш смъртта на хора, които не познаваш и никога не си виждал? Да кълнеш мен, семейството ми и децата ни, защото не приемаме войната? Да отказваш да бъдеш толерантен и да помогнеш на страдащите?
Изпитвал съм го гърба си заради дейността ми с БОЕЦ и знам колко силна е отровата и омразата на изродите. Знам обаче и че доброто е по силно от злото и затова оцелях. Злобата на нечовеците идва от тяхното безсилие, страхове и слабост. Доброто винаги побеждава, но трябва да се борим за него и да платим цената, както и за свободата си.
Знам, че мнозинството българи са запазили човешкото в себе си и те са ценните. Не се плашете от помията, заплахите и злобата на бездушниците. Отхвърлете ги, разкарайте ги, игнорирайте ги, изтрийте ги от живота си, теглене им една майна и не им обръщайте внимание. Те ще се удавят в собствената си омраза.
Респект към всички българи отворили сърцата си за страдащият украински народ! Да бъдеш добър човек днес е вече геройство.
Битката продължава!