Кириле, ти си си най-големият враг.

КИРИЛЕ, събуди се, бе!
Kiril Petkov, минаха седмици, месеци, минаха и прословутите сто дни! Пролетта дойде, раззелени се, а Промяната продължава да спи зимен сън! Гешев е на своя пост. Оставихте Надежда Йорданова сама във ВСС. Само БОЕЦ и шепа непримирими граждани продължаваме тази битка, а “променаджиите” ги няма! Кьорав променаджия или човек на ДБ няма пред ВСС срещу Гешев! Страх ви е да не би Гешев да падне ли? Къде сте? Или там е опасно и не е за вас?
КПКОНПИ си е под контрола на мафията и Тони Балкони! ДАНС си е под контрола на мафията и по сигнала на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК не се случва НИЩО! НАП си е под контрола на мафията и изпра Пеевски, а по сигнала на БОЕЦ за Къщата в Барселона вече една година Спецов не може да извърши нужните ревизии. Всъщност Пеевски го изпраха и от ДАНС, и от прокуратурата, и от НАП, и от КПКОНПИ! Кириле, доволен ли си? Повечето от тези институции са под твой контрол. И ВСС си е на своя пост — въпреки сигналите на БОЕЦ с конкретни данни за брутално погазване на Конституцията от девет членове на Съвета! Вместо Парламентът да инициира тяхното отстраняване, което ще доведе до незабавно разпускане на цялото ВСС — Парламентът мишкува и мишките вътре броят дните, да мине и този месец и да си вземат още една заплатка.
Кириле, това ли ти е Промяната? Събуди се, бе! И не се оправдавай с ИТН и БСП, никой не е очаквал промяна от Слави и Корнелия. ПП и ДБ трябваше да са двигателите на промяната. И къде сте? Христо Иванов и компания се снишават срамно и кадруват на дребничко, а хората от ПП дори и това не правят. Гърчиш се и се навеждаш под рекета и блъфовете на Нинова и ИТН, и се мислиш за хитър. Глупости, Кириле. Влезе в капана на “глупавото момче”. Хем си неспособен, хем се мислиш за голяма работа, хем не търсиш помощ. Всичко ти е едно жалко пънене, поза и ПР.
А съдбата и гражданите дадоха доверие за истинска промяна. Имаме исторически шанс и вместо да изриваме мафията, ченгетата и корумпетата от властта — виждам как Пеевски отново е недосегаем. А с влизането си в казуса по сигнала на БОЕЦ за пачките и кюлчетата и арестите на Буда, Горанов и Арнаудова — прецака всичко. Пак от едното пънене да си “в играта” и да се правиш на “борец срещу корупцията”. В живота си не виждал сигнал за корупция. В живота си не си се сблъсквал с мафията и мутрите ѝ. И нито знаеш, нито можеш да водиш тази битка. И вместо да търсиш помощ — съсипваш и нашите усилия, рискове и труд. Номинацията ни на следовател Бойко Атанасов за шеф на КПКОНПИ не смеете дори да коментирате. Страх ви е да споменете дори името на БОЕЦ и тази идея — да не би КПКОНПИ изведнъж да заработи и да започне да бори корупцията; и затова си държите мутрата на Борисов — Антон Славчев начело на комисията.
Кириле, ти си си най-големият враг.
Гарелов — съветник в Парламента в Комисията по медии. Карбовски — номиниран от управляващите за член на СЕМ. Кошлуков си е директор на БНТ. Живко Тодоров — човекът на Шиши — си стои като директор в ББР с 370 000 лева годишна заплата!
НИТО ЕДИН сигнал на БОЕЦ срещу мафията не е разследван адекватно от службите, които са под твой контрол: ДАНС, НАП и МВР; с изключение на усилията на Рашков по сигнала срещу Борисов, който пак ти съсипа.
И по темата за войната в Украйна “Промяната” е жалка картинка. ПП и ДБ — заложници на дъртите ченгета и путинофили от БСП. Срам и позор.
Всичко това сме го виждали.
Има обаче един голям проблем, Кириле. Битката срещу мафията се води от бойци — от хора, които имат силата, куража и способността да водят тази битка. Може да не се усмихват хубаво, може да не са с по две дипломи от Харвард, но имат нещо друго — решителност и смелост. Лидерство в битката. Изправяш се, поемаш всички рискове, заплахи, помия и удари, и се бориш до дупка. За принципи и кауза. Това не е бизнес, не е политика, не са сметчици, не са преговори, не е ПР. Това е война и тя струва и човешки животи. Знам го от собствен опит.
Кириле, или се събуди, или ще те събудим. Все още имаме шанс да се преборим с Наглите. Ако не можете да помагате — поне не пречѐте. Гледайте си постчетата, селфитата и интрижките в коалицията и не ни пречете. Ние без вас си можем — вие без гражданите не можете. Дано си го осъзнал.
А ако все пак се събудиш и решиш, че имаш топки за истинска битка срещу мафията и корупцията — обади се, ще ни намериш на фронта.
Георги Георгиев – БОЕЦ
13.04.2022 г.