ВСИЧКИ СЕ СКРИХА!

ВСИЧКИ СЕ СКРИХА!
Днес БОЕЦ отидохме до Бургас и влязохме в базата на ЛУКОЙЛ.
Предварително ги уведомите за акцията и посещението си със заявка за среща с ръководството, за да получим отговори на няколко обществено значими и важни въпроси:
Кой е реалният собственик на ЛУКОЙЛ?
Защо сме тотално зависими от руски нефт?
Кои са путинските марионетки, които налагаха тази зависимост през годините?
Защо и как така за последните 15 години ЛУКОЙЛ не са платили НИТО ЛЕВ данък печалба при многомилиардни обороти и монополно положение на пазара?
Как така бившият директор на ЛУКОЙЛ Александър Чаушев (съдружник на Валентин Златев , също директор на ЛУКОЙЛ) се оказа собственик на Къщата в Барселона на любовницата на Бойко Борисов и това ли е схемата държавата да си затваря през годините очите за неплащане на милиарди данъци от ЛУКОЙЛ?
Може ли рафинерия да работи с друг нефт освен руски и защо не го прави?
Колко е търговската надценка на ЛУКОЙЛ ?
Има ли картел и монопол в сектора на горивата под диктовката на ЛУКОЙЛ?
И още няколко въпроса.
Всички ръководители се скриха, телефоните на администрацията в рафинерия бяха изключени, само охраната бе удвоена.
Така!
УТРЕ – сряда БОЕЦ ще влезем в централата на ЛУКОЙЛ в София и призоваваме гражданите за подкрепа, да се съберем заедно в 13.30ч. на бул. Тодор Александров 42 и да изискваме отговори на всички въпроси!
Призоваваме и превозвачите да ни подкрепят и блокират ЛУКОЙЛ, защото там се определя цената на горивата. И вместо намаляване на акциз и ДДС (парите за здравеопазване, образование и тн.) да поискат намаляване на търговската надценка на монополиста и енергийна независимост на България! Така и цената ще падне, и милионите които текат в офшорките на путинските олигарси и режим ще спрат! Ще спре по бързо и войната и нормалността ще се върне.
Питаме и правителството – защо службите не влязат в ЛУКОЙЛ и не защитят националния интерес на България, а говорят за вето върху ембаргото на Европа за внос на руски нефт? Какво става с ревизията на НАП на ЛУКОЙЛ? Да не се окажат и те чисти, като Пеевски? Действайте, а не се ослушвайте и навеждайте!
Утре 13.30ч. – пред ЛУКОЙЛ в София!
Споделете и подкрепете!
Битката продължава.
(на снимката – бойната група на БОЕЦ, която влезе днес в ЛУКОЙЛ Бургас и принуди страхливците да се скрият изключат телефоните)