Изтрещяване : Путлеровски хибридчици ще дефилират по улиците на Бургас за 9 май

Ако не знаехте, че съществува и такъв сайт – https://bezsmartniatpolk.com/2022/05/02/1-53/#more-1475 – трябва да сте наясно, че путлеристите  не спят, а готвят поредната провокация за 9 май, който за тях не е Ден на Европа …

Ето какво пишат в този сайт :

„Нека и тази година ние да застанем рамо до рамо с нашите героични предшественици, които унищожиха кафявата чума, и да сведем глави пред тяхната жертва.

Управителният съвет на фондация „Безсмъртният полк”  следи с внимание развитието на политическата обстановка и ще продължи да бъде рупор срещу всякакви прояви на фашизъм и неонацизъм в България и по света.

Сборни пунктове:

София – 09:00 ч. – Паметникът на Незнайния воин
Пловдив – 12:30 ч. – Алеята на Бунарджика зад Икономическия техникум
Бургас – 10:00 ч. – ул. „Александровска“ 1 пред ЖП гарата
Варна – 17:00 ч. – пл. „Антон Новак”

За информация за шествията на „Безсмъртния полк“ в останалите градове на България може да получите от координаторите на Полка. Техните контакти са на разположение в сайта на Безсмъртния полк https://bezsmartniatpolk.com.

Павел Иванов
Председател на Фондация „Безсмъртният полк”

+359 888 26 99 86
bezsmartniatpolk@gmail.com

Дали обикновените хора на Бургас искат подобна хибридна проява на русоробство и псевдоборба  с нацизма и то точно през 2022 г. и след 69 дни война срещу мирна Украйна, след стотиците мирни украинци избити за удоволствие в Буча и на други места уж, за да бъдат денацифицирани ?!

Този маскарад и пропутинска пропаганда не трябва да бъдат допуснати в страната и в Бургас и отговорността тук е на Община Бургас, която не трябва да разреши подобно мероприятие …

В много страни подобен маскарад не се допуска …

Авантаж