ИЛОН МЪСК – ЗАПЛАШЕН СЪС СМЪРТ ОТ КРЕМЪЛ?

ИЛОН МЪСК – ЗАПЛАШЕН СЪС СМЪРТ ОТ КРЕМЪЛ?
„Ако умра при мистериозни обстоятелства, беше ми приятно да ви познавам”
Това е туит.
На Илон Мъск.
.
В тази връзка давам още един туит
Ето го:
„По наша информация доставката на оборудването Starink (моя бел.: космически спътници, обслужващи и Украйна) е извършена от Пентагона. . . И за това, Илон, ще бъдеш държан отговорен като възрастен – независимо колко много ще се правиш на глупак.”
Този текст (целият го давам на снимка), е от Туитър профила на Дмитрий Рогозин и препубликуван от Мъск.
Рогозин е виден руски политик. Сега е ръководител на космическата програма на Русия, спецпредставител на президента Владимир Путин, негов заместник-председател на военно-промишления комплекс на Русия и председател на колегиума на този ВПК.
Бил е депутат, вицепремиер, зам.-председател на Руската Дума, представител на Русия в НАТО и т.н., и т.н., и т.н.
Заслужил е тази кариера още като младеж. Например тогава е бил доброволец в батальон за „освобождаването на Приднестровието (толкова актуално тези дни) и т.н. Известен е като яростен ястреб в руската външна и вътрешна политика.
–––––––––––––––––––
*** Крайно време е Запада да разбере, че си има работа в Москва не дори с верен ученик на Сталин, не с таен подражател на Хитлер, а с нещо много, ама много по-лошо, което дори не се доближава до понятието държавник. Годините на Путин в Петербург като приятел и партньор на руската мафия изглежда са оставали тежък отпечатък върху поведението му и манталитета му.
От мин. г. насам посочвам, че каквито и да са споразумения с уличен гангстер не водят до нищо добро освен до пълното му самозабравяне.
***На снимката е пълният текст на туита на Рогозин