КТ ПОДКРЕПА – АКТИВЕН СЪУЧАСТНИК В ХИБРИДНАТА ВОЙНА НА РУСИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!

КТ ПОДКРЕПА – АКТИВЕН СЪУЧАСТНИК В ХИБРИДНАТА ВОЙНА НА РУСИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!
Прочетох достъпната в Гугъл биография на Ваня Григорова. Впечатли ме! Започнала е трудовия си живот като чистачка в училище и работник във верига за бързо хранене. За съжаление не е останала там, където определено е била полезна и за себе си и за другите, но от 2015 г. е икономически съветник на президента на КТ „Подкрепа“, „човешки ресурси“, „социална защита“, и други семки и бонбонки.
Когато един човек иска да опропасти не само своето бъдеще, но и бъдещето на още много хора, става профсъюзен фактор!
Искам да ви споделя една тайна, която научих случайно, наблюдавайки българския обществен, в т.ч. и профсъюзен мизансцен!
Когато човек иска да живее на гърба на хлъзгави и никому ненужни внушения, да осребрява празни приказки, да се изживява като някакъв митичен и несъществуващ борец за справедливост, когато иска все пак да значи нещо въпреки интелектуалния си минимум, понякога и дори с отлицателна стойност, когато иска лесни пари изкарани от теб и такива като теб, дето бачкате като изоглавени за единия хляб, той мили мои, създава профсъюз и започва да води „работническата класа“ към собствената ù смърт, „защитавайки правата и!“.
Не знам дали знаете, но в САЩ профсъюзите са първите съюзници на мафията! За България такива изследвания все още няма, защото мафията не ги разрешава.
Попадам на тази одиозна* дама, Ваня Григорова, за втори път, случайно.
Първият път ми обясняваше, че това правителство, четворната коалиция, няма никакъв шанс, защото, тук останах с отворена уста, забележете, думите и бяха:
„На последните избори никой не е гласувал за повишаване на цените на горивата, на храните, на еленергията…“!
Аз си знаех от преди това, че профсъюзните апологети са прости, но да са чак толкова прости, просто не очаквах… Няма кървава война в Украйна, няма едностранно спрени от Русия договорни отношения, няма световна енергийна криза, няма отворен втори и първи хибриден фронт срещу България, няма „Митрофанова нон грата“, нищо друго няма, освен Кирил Петков и неговото правителство, който и което е виновно за всичко! БойкоБорисова Гербава простотия, която се лее по „националните“ ни медии, като „Говорит Москва!“
Тази вечер, не щеш ли, пак попадам на същата патка! Пак към края. Когато убедено и с комсомолски апломб ни уверяваше, че каквито и мерки да предприема правителството, бъдещето ни е черно и по профсъюзно обречено! Нищо, че министрите си скъсаха задниците да търсят доставки на газ, да търсят ресурси за подпомагане на бизнеса и гражданите, че в същност заплатите растат с макар и малко, но с по-висок темп от инфлацията, че се планират не след две години, което значи никога, а след два месеца ръст и то значителен на пенсиите, че се отделят значителни ресурси от бюджета за да преминем през кризата…
Ванчето Григорова, като курдисан от Кремъл часовник си знае нейното – „Правителството не се справя!“.
Мога ли да попитам – а кога КТ Подкрепа в същност се справя?
Когато активно пречи на правителството да се справя? Когато тегли България към Борисов, към Радев, към Янев, към Нинова, към Копейкин?
И ето, да си кажа най-накрая и болката и въпроса:
Кому в същност са нужни профсъюзите днес, в 21-ви век, кому и за какво служат те, не са ли една смъртоносна комуноидна ретроградност, проводник на чуждо влияние и платена от Русия прислуга?
Само питам, дами и господа! С парите си питам! На мен профсъюзи нито някога са ми трябвали, нито някога ще ми потрябват!
***
*-Одиозен – не е комплимент, другарко Григорова, не е комплимент, означава просто човек, който предизвиква крайно отрицателно отношение към себе си; омразен, противен, отвратителен. За сведение…
https://www.facebook.com/profile.php?id=100027369263130