ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ, РАЗЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!

https://bivol.bg/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d0%b2%d1%81%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d1%8f.html

Стоян Николов – Торлака

Дайте да го караме в прав текст. Всички сволочи в България, а и не само, са се обострили мощно. Когато нямаш качества, а само използваш, крадеш „в полза на народа“, когато великата ти страна не може да спечели агресивната си война срещу един много по-малък, но в пъти по-смел и дързък народ… Кофти, копеле. Да, „копеле“ написах. Лошо е да бъдат обиждани хора, но това е само, когато са хора.

Сволочите не са хора. Когато използвам „сволочи“, обикновено имам предвид синоним на „бляд“ или „ватник“. В никакъв случай не слагам под общ знаменател всички руснаци или русофили. Сред руснаците и русофилите дори и аз имам приятели, макар и да съм крайно негативно настроен към поведението им спрямо останалата част от човечеството. Което, всъщност, е човечеството. Някои от тях са свестни хора. Можеш да поговориш с тях, да намерите общи теми, да се разберете. Но, казахме, че ще го караме в прав текст, така че да не се отклоняваме.

Българският сволоч е закъсал яко. И е в паника. Имаше рубли, нЕма рубли. Това важи и за сволоча из цяла Европа, та и отвъд океана, но българският сволоч ми е най-близък, някак си. Може би, поради чисто физическо разстояние. Друг фактор, който да ни създава близост, лично аз не знам.

Искам да спомена само няколко имена на хора, които изпаднаха в паника, след като „асвабадителната аперация“ се провали с гръм и трясък. Президентът. Такива глупости не може да наговори дори и Бойко Борисов, който на практика даде два мандата на Радев, изплисквайки тотално неизбираеми опоненти. Цецка Цачева и Атанас Герджиков. Ти сериозен ли си!?

Бочко също е в неловка ситуация. Фрау Меркел я няма вече, „инструментът в ръцете на Господ“ няма как да го запази дълго от справедливата трансилванска Темида. Испанската прокуратура се помотва за барселонскитеимоти, но така са понякога прокуратурите. Особено, когато искат да направят обвинението необоримо.

Льотчика и Пожарникарника обсъдихме, но по-надолу е по-голямата мътилка. Представяш ли си, драги читателю, да си на мястото на кака Корни? На Копейкин? На Доган или Карадайъ? На оня, бензинджията, на другия с аптеките или на когото и да било от патрЕотете?

Та ти няма да получиш даже и копейка, за да продължаваш гнусния си казачок! Къде отиваш? Как ще оцелееш? Нищичко си не можеш, освен да си долен, гнусен проводник на чужди интереси в собствената си страна. Не бива така. Не е комунистическо. Дори и мандри за обиране няма.

А си свикнал на отличен стандарт на живот. Как ще се справяш оттук нататък, като „на вързано куче леб не мое да дадеш“? Лесните пари изтичат като пясък между пръстите. Това е доказвано многократно.

Затова всички псевдородолюбци правят кой каквато се сети партия и се джавкат помежду си. Янев, Мановлова, кака Корни щяла да излиза от коалицията, Каракачанов обяснява, че и нападнатите са виновни за войната… Общо взето, драмата е голяма. Бият се не за хляба, а за трюфели. Защото всички новобогаташи са големи фенове на показността и това не го казвам аз. И украинецът Гогол, и французинът Юго, и американецът Стайнбек, и бразилецът Амаду са го забелязали. Не само те, но, тъй като са сред любимите ми автори, техните имена споделям на прима виста.

Не са и само тия льольовци, които изредих, че се бият за кокала. И те са повече. Но те са сред най-популяризираните от българските пишман медии. Хубавото е едно. Колкото повече комунделниците се борят помежду си, делят се на всякакви болшевики, меншевики и всякакви фракции, толкова повече отслабват, без да е нужна външна намеса. И като няма плащания в рубли, от Мордор няма да им дават джобни, за да ни държат в неравновесно положение и да не се откопчим най-после, за да станем нормална държава, в която хората се трудят, поемат семейните и личните си отговорности и се забавляват. Мордор такива неща не ще.

Мордор пълни главите на всички с разни изпразнени от съдържание постулати. Затова тия, дето не могат да дадат на вързано куче леб, сега са в паника. Постулатите не вървят. Кокорчо му викайте, на другия викайте просто Киро, каквото искате правете. Украинаската„асвабадителна аперация“ много рязко изкара демократичните държави от летаргията, в която бяха спрямо наглостта на Путин. Катализира процесите, за да лъсне истинското му лице. И ерата на разните путинисти, платени от Кремъл из цяла Европа, а и не само, свърши. Бийте си се там помежду си.

Правете си нови партии, реформирайте си старите, възраждайте се, възхождайте, каквото щете вършете. Ние, хората, на които ни е останала поне капка здрав разум, просто искаме войната да свърши, агресорът да бъде сурово наказан, а такива като вас да отидат при руский корабль.