Съд и затвор за Борисов за „ТУРСКИ ПОТОК“!

Заведете Борисов в Киев да обяснява за ТУРСКИ ПОТОК!

На 26.05.2021г. БОЕЦ сезирахме ДАНС за извършените от Борисов, Теменужка Петкова и други лица престъпления срещу националната сигурност на България при строежа на „ТУРСКИ ПОТОК“.  През януари 2022г.  след среща с министър Сандов сезирахме и МОСВ. Този грабеж на три милиарда не е обикновена кражба, това е национално предателство, което продължи енергийната робия на България и зависимостта от Русия за десетилетия. На фона на войната в Украйна става ясно и за слепите, че Борисов е обслужил интересите на Путин за сметка на националните интереси на България. Вместо да завъриш връзката с Гърция още преди години и да изградим реални системи за диверсификация. Борисов наля три милиарда обществени средства на Путин и затвърди позоцията ни на Троянски кон и проводник на кремълските интерси, енергийни и хибридни атаки в Европа.

През „ТУРСКИ ПОТОК“ Борисов плати и 800 милиона дълг на Пеевски към руската мафия и подкрепи агресията на Кремъл срещу Украйна преди войната да е започнала.

Днес Борисов се прави на евроатлантик. Наглост и лицемерие. Кирил Петков заяви, че щял да води правителството в Киев. Най-добре да заведе Борисов да обясни за ТУРСКИ ПОТОК, украинците знаят как да процедират с предателите. 

БОЕЦ поставяме въпроса за действията на ДАНС по сигнала ни за ТУРСКИ ПОТОК. Една година не се случва НИЩО. И в случая не говорим за прокуратурата, от която нищо не очакваме. Говорим за служба, която е на пряко подчинение на Премиера. Само преди седмици Пеевски бе изпран от ДАНС, НАП и КПКОНПИ по всички сигнали на БОЕЦ за данъчни измами и корупция, също институции подчинени на правителството на „Промяната“. Гешев също си стои на поста и БОЕЦ останахме почти сами в тази битка.  Ако се окаже, че и Борисов е недосегаем, то това е доказателство за подмяна. Единственият начин да се докаже обратното е чрез ефективни действия в борбата с мафията и корупцията, а сигнала ни за ТУРСКИ ПОТОК е знаков. Това е може би най-важният тест. Изискваме незабавни резултати и действия, една година „ориентиране“, мишкуване и тупане на топката стигат.

На 20.04.БОЕЦ внесохме заявление за среща с Кирил Петков, темата за бездействието на подчинената му ДАНС по сигнала ни за ТУРСКИ ПОТОК , както и по останалите сигнали на БОЕЦ са основна тема. 

Битката продължава! 

#БОЕЦ

Съд и затвор за Борисов за „ТУРСКИ ПОТОК“!