БОЕЦ: Алчността убива. Корупцията убива. Мафията убива.

ДО: „Юнион Ивкони“
ПРЕДИ да протестирате запалете по една свещ за всеки от гробището хора, което напълнихте през последните години.
ПРЕДИ да протестирате кажете защо спряха предаването на Валя Ахчиева по БНТ с разследването за това как „Автомобилна администрация“ НЕ ви връчва с месеци актовете по времето на Бойко Борисов и ГЕРБ.
ПРЕДИ да протестирате разкажете за двете съдебни решения на Върховният административен съд за бездействието на институциите и отказите ви да предоставите документи и тахографите на автобусите след катастрофи с много загинали.
ПРЕДИ да протестирате разкажете как Цацаров, Гешев и прокуратурата покриваха, протакаха и смачкваха проверките срещу вас.
ПРЕДИ да протестирате разкажете как бившият депутат от ГЕРБ и шеф на Юнион Ивкони, Ивайло Константинов изпрати на Владислав Горанов нов „Баварец“ на границата, когато го заловиха с краден джип. И после пак обяснявайте, че нямате нищо общо с ГЕРБ.
ПРЕДИ да протестирате разкажете как кметовете на ГЕРБ и ДПС унищожиха дребните превозвачи и ви подариха почти всички печеливши линии в цялата страна.
ПРЕДИ да протестирате разкажете как Борисов, като кмет, а след това и Фандъкова ви раздаваха градските линии в София.
ПРЕДИ да протестирате разкажете как превозвахте деца, като багаж в автобусите си.
ПРЕДИ да протестирате разкажете как ББР на Пеевски при Бойко Борисов ви отпусна 80 милиона с „преференциална“ лихва, а за обикновеният бизнес пари нямаше и после пак обяснявайте, че нямате нищо общо с ДПС.
ПРЕДИ да протестирате разкажете как возехте контрапротестиращите от ГЕРБ докато БОЕЦ и гражданите бяхме на площадите за оставките на Буда и Гешев.
ПРЕДИ да протестирате дайте отчет колко катастрофи имате, колко граждани са осакатени и убити пътувайки с вашите автобуси.
ИЛИ ЗАТОВА ПРОТЕСТИРАТЕ?
ЗАЩОТО хранилката вече намалява?
ЗАЩОТО чадъра на ДАИ, АА и МВР се изпарява?
ЗАЩОТО не можете вече да дерибействате в бранша?
ЗАЩОТО се налага да работите по правилата, като останалите и да спазвате законите?
ЗАЩОТО вашите господари вече не са на власт и ви натискат да ги връщате, за да продължат схемите и грабежа?
ЗАЩОТО няма повече тънки кредити за десетки милиони от ББР?
Не на мен, аз и БОЕЦ знаем отговорите, на гражданите отговорете. И пак запалете по една свещ за гробището хора, което напълнихте.
Алчността убива.
Корупцията убива.
Мафията убива.
14.05.2022г. Георги Георгиев – БОЕЦ