Вярваме, че политическото и личното бъдеще на всеки българин ще е по-добро без Вас в политиката.

Чета, че Трифонов искал от Рашков да го арестува.
Г-н Трифонов, ние българските граждани вярваме (че трябва) и искаме (от сърце) да Ви арестуват за корупция, търговия с влияние, както и диверсия и саботаж в полза на Русия, заедно с излъчените от Вас хора в енергетиката, заедно със запазените и неуволнени през последните 6 месеца хора на ДПС.
Всъщност всички началници назначени и непипнати от времето на ГЕРБ там.
Но Рашков може да Ви задържи за 24 часа само без прокурорска санкция, а българската прокуратура е невероятно да направи нещо срещу някакъв руски диктаторски интерес, каквото представлявате Вие и неуволнените от времето на ГЕРБ свързани с ДПС, добре закриляни и от Асен Василев.
Така че, моля Ви г-н Трифонов, не разигравахте театри с надеждите на хората, че ще видим Вас и себеподобните на Вас получили справедливо възмездие.
Ние вярваме, че сте корумпиран и работещ за руската диктатура, но само с вяра в една бездържавна държава, която е “пробита” от руските служби, такива като Вас са безнаказани и наистина могат да се гаврят с българите до безкрай!
Вярваме, че политическото и личното бъдеще на всеки българин ще е по-добро без Вас в политиката.
Бъдете жив и здрав с пожелание да дочакате в най-добро разположение на духа справедливото възмездие по закон и според действащото право!
карикатура : Tchavdar Nikolov