НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ приказката на Лозан Панов за угоените паяци и фалшивия герой.

БОЕЦ – България Обединена с Една Цел

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ приказката на Лозан Панов за угоените паяци и фалшивия герой.
Радев е част от процесите, които вървят зад кулисите. Стоплил отношенията с Борисов, ГЕРБ и ДПС, открито демонстриращ симпатии към ИТН, Радев чака своя миг да поеме властта отново. Следете 4 министерски назначения: МВР, МРРБ, Външно и военното министерство. По тези назначения ще разберете, че мафията не просто е в контраофанзива, а че през Радев никога не е губила контрол. Извън лицемерните му юмручни изяви и миналогодишния опит да се представи за борец срещу статуквото – status quo ante. Предизборен „трик“ и маска, които бързо паднаха. А зад всичко това стои подписът му под Указа за назначението на Гешев.
Радев има няколко задачи — да „върне“ Газпром, да запази ЛУКОЙЛ, да пусне през МРРБ милиардите към изгладнелите „угоени паяци“, да организира изборите в интерес на тези, които го издигнаха и избраха още първия мандат — това са путинските слуги, които изграждат българската мафия. Те са си едно. Същите, които направиха ТУРСКИ ПОТОК, които пестяха по милиард годишно на ЛУКОЙЛ от данъци, които наляха милиарди в Белене, които пълниха гушите на Газпром. Коалиция „Крим е руски“ — От ГЕРБ, през ДПС, Янев, Възраждане, БСП, ИТН и т.н.
И не се лъжете — в юмрука си Радев винаги е стискал петолъчка. Слаб човек, който не успя за 6 години да се еманципира от кукловодите си. В Брюксел да говориш едно, а в България друго — работи до време. Накрая оставаш сам в зайчарника като Борисов, като Орешарски, като Слави, като Пеевски.
Предстоят важни, тежки и опасни времена. За БОЕЦ не е нещо ново, почти 10 години работим и действаме в такъв режим, във враждебна среда. И сега не мислим да чакаме. Стягайте се за протести и за площадите още след деня, в който Радев обяви служебния си кабинет. Прекалено висока цена платихме през годините, за да позволим на паяците да изядат всичко и да ни върнат в паяжината на корупцията и мрака.
Битката продължава!