В ход е сценарий за „дълъг мандат на Радев“

Georgi Borisov Georgiev

В ХОД са тежки и опасни процеси.

В момента Радев превзема държавната администрация през служебния кабинет. Десетки служители на ден биват уволнявани по списъци спуснати „от горе“ и се назначават основно бивши военни, бивши служители на МВР и ченгета (бивши ченгета няма). Радев се окопава дълбоко и буквално превзема държавата.

Не съм виждал никога такова нещо от служебен кабинет. Виждал съм – червени, герберски, сини, депесарски и всякакви метли. Радевата метла е нещо различно – брутално и бързо, което означава подготовка и план за конкретна цел. Но за какво? Ние не сме президенстка република, случващото се макар и все още неосъзнато от обществото и неосветлено е изключително опасно и противоконституционно. Факта, че се случва тайно, тохомълком и с медиен чадър и затъмнение доказва важността на процеса.

БОЕЦ няма да позволим това.

Този тотален контрол върху държавата може да бъде използван за различни вредни неща – от връщането ни в руската орбита и подписване на договор с ГАЗПРОМ до манипулация на изборите. Според мен и двете.

В ход е сценарий за „дълъг мандат на Радев“ и серия от избори, които да доведат до връщане на власт на статуквото на мафията и петата колона от ГЕРБ и ДПС. Имат прокуратура, имат ДАНС, сега превземат и държавните институции. Това е държавен преврат защото се цели властта да бъде взета по незаконен начин.

Писна ми от ченгета, милиционери, фуражкаджии, генерали и фатмаци ламтящи за власт. Писна ми от корумпирани боклуци и продажници. Писна ми от мутри, страхливци и всякакви алчни безгръбначни. Писна ми от негодници.

БОЕЦ и гражданите е време да развъртим гражданската метла. От Орлов мост тръгваме, през Министерски съвет, президенство, съдебна палата, та до БНТ и СЕМ. Гражданско почистване на държавата. Ако не става с избори ще стане с метлите. Гледайте да са с по дълги и здрави дръжки.

#БОЕЦ