Служебният кабинет на Радев за втори път се кани да назначи един скандален хибридчик, разследван от Биволъ през годините, за шеф на РИОСВ Бургас!

Служебният кабинет на Радев за втори път се кани да назначи един скандален хибридчик, разследван от Биволъ през годините, за шеф на РИОСВ Бургас!
Причината е, че тоз няма хал хабер от екология, но има една единствена поставена политическа задача за изпълнение, която започна, но не успя да довърши Тя е да даде зелена светлина и да разреши в нарушение на всякакви екологични норми и закони, унищожението на една омайна защитена територия, заради строителство на огромна соларна ЕЦ на Валентин Златев.
След като натвори безумни щети и беше резонно отстранена преди няколко месеца от Борислав Сандов Borislav Sandov, сегашната власт отново се кани да върне калинката, за да довърши поставената олигархична поръчка.
Започва адски да смърди на #Корупция и #Задкулисие и старите мръсни номера и своеволия да се вършат, дори по-брутално и арогантно, отколкото по времето на #Буда.
Ако утре Министерство на околната среда и водите /МОСВ/ върне човека на Кремъл и Жан Виденов в управление на РИОСВ, то да знаете, че дъртите олигарси като В.Златев отново управляват в сянка и командорят по телефона, независимо дали лидерът на клетата държава се казва Бойко Борисов или Румен Радев!
Фактът, че определеният за днес Експертен съвет в РИОСВ Бургас за становище по отношение на солара на Златев, е бил отложен за неопределен срок по разпореждане на новата министърка на МОСВ, е симптоматичен! Явно трябва човекът на олигархията да бъде спуснат отново, за да има #КОЙ да свърши мръсната работа по погазването на Закона и защитата на териториите по #Натура2000!
Безпринципните политически и шуро-баджанашки назначения и овластявания станаха обичайна практика в последните 2 г. Биволъ няма да спре да разобличава политическите лицемери и шмекери, които тръбят за „прозрачност“ и „борба с корупциятя“, а се превърнаха в еманация на тези отвратителни и разрушителни практики!
Така, че да изчакаме до утре, за да видим дали прогнозите на някои медии и източници от МОСВ за циничното новоназначение на хибридна марионетка в частна полза на Златев, ще се окаже верно! И то в процес на отворен Конкурс за избор на законен Директор на длъжността.
Тогава ще ревнем: #ХлябИлиСвинец и #ОСТАВКА с пълна сила. Обществото няма да позволи да бъде повече изнасилвано от мутро-мафиотски управници, внушили си, че България им е „Бащиния“!