Финални летни намаления в ТРИА Сити Център

В най – горещият летен месец дори и промоциите в ТРИА Сити Център парят. Летните намаления са вече финални и колекциите на световните брандове са повече от достъпни.

Летните колекции пролет-лято‘22 на премиум брандовете на ТРИА Сити Център: ЕА7, EMPORIO ARMANI BEACH AND UNDERWEAR, CALVIN KLEIN, TOMMY HILFIGER, BOSS, DKNY  привличат с намаление до 50 %, а за по-стари колекции цените падат дори с до 60 %. Все още 5% от цената могат да бъдат спестени при покупка чрез приложението TRIA FASHION CLUB. https://shop.tria.bg/

До 50 % отстъпка в цената предлагат за летните си колекции и Mayoral и Guess Kids. Налични са и новите колекции есен-зима 22/23. https://www.kidz.bg/

Същата отстъпка ще получите и в Carpe Diem, ако изберете неустоимите и шармантни предложения на марките Mochino,Saint Barth, Stocton, Mosh Mos. Налични са в магазина и новите колекции есен-зима 22/23. https://www.carpe-diem.bg/

Обръщайки поглед към предстоящия сезон, в ТРИА Сити ЦентърР вече можете да откриете и новите модели от есенно – зимната колекция на EA7, Calvin Klein и Tommy Hilfiger, а много скоро и на Boss и DKNY. Очаквано, новите колекции на марките се открояват с впечатляващ дизайн, качество и функционалност.

Прекрасна обстановка, невероятно вкусно кафе, любезно обслужване и много вкусни предложения ви очакват в кафе Public, а ако искате да се насладите на засищащ обяд или вечеря, бистро Рома е точното място. Държите да зашеметявате с впечатляваща визия? Студио Vogue и фитнес клуб Tria Finess ще се погрижат за това.

Пазаруването  е по-удобно, лесно, бързо и по-евтино с приложението на ТРИА. Присъединяването към лоялната програма TRIA FASHION CLUB  дава много предимства.

Всеки, който се включи в програмата, получава бонус точки при всяка покупка или поръчка. Посредством бонус  точките членовете на клуба могат да участват в различни промоции, кампании, събития и да преминават на по-горни нива в лоялната програма. На всеки 20 лв. се печели по 1 точка. Освен това натрупаните точки  и  тяхната левова равностойност могат да бъдат приспаднати от клиентската сметка. Приложението TRIA FASHION CLUB може да бъде изтеглено  от Google Play или App store. За допълнителна отстъпка от 5% приложете код: APP5.