Целта е през пролетта да се стигне до кабинет ГЕРБ/ДПС/Радев (Янев) — “коалиция ГАЗПРОМ“

БОЕЦ – България Обединена с Една Цел

НЕ Е ВЯРНО, че България е изпратила преди три дни запитване към ГАЗПРОМ. Контактите с ГАЗПРОМ са започнали преди повече от три седмици зад гърба на българското общество — тайно и на тъмно. От хора от министерствата на енергетиката и транспорта. Разбира се — по нареждане на Донев и Радев.

ПЪРВОТО условие на ГАЗПРОМ е България да се откаже от арбитражни съдебни претенции и дело за причинените щети от едностранното прекратяване на договора.

ВТОРОТО условие е да се приеме схемата за плащане с рубли (без значение дали авансово, или след доставка). Това ще ни превърне отново в троянски кон на Путин в ЕС и ще бъде прецедент, който да „пробие“ санкциите и да ерозира единството на Европа.

ТРЕТОТО условие е да се изпълни целият договор, а недоставените количества да бъдат реализирани през следващата година, като по този начин договорът да бъде изкуствено продължен.

Това е условие на ГАЗПРОМ, а не на България — министър Росен Христов го знае много добре и лъже умишлено. Така Кремъл си осигурява контрол върху България поне през следващата половин година.

Това е поредно доказателство и за тезата на БОЕЦ, че е в ход сценарий за дълъг мандат на Радев — избори и след предстоящите избори. Масовите уволнения в администрацията и превземането на всички институции на всички нива също го доказва.

Целта е през пролетта да се стигне до редовен кабинет от ГЕРБ, ДПС и Радев (Янев) — “коалицията ГАЗПРОМ“.

Показателно е, че в момента вече Радев и служебният му кабинет говорят в един глас с ГЕРБ за подновяване на доставките от ГАЗПРОМ.

Буквално с едни и същи думи и опорки говорят Бойко Борисов и Росен Христов, например. Включително и налагането на страховете, че България може да бъде осъдена от ГАЗПРОМ.

Националните предатели могат да доведат нещата дотам. Борисов го е правил по арбитража за Белене, който бе умишлено загубен и Буда плати на Путин милиард и половина лева. Вместо България да осъди Москва за дефектите и негодната площадка на Белене, за което има експертизи, документи и доказателства.

По същия предателски начин Борисов плати и три милиарда наши пари за тръбата на Путин — ТУРСКИ ПОТОК.

Подновяването на доставките, удължаването на договора с ГАЗПРОМ и приемането на условията на Кремъл е огромен и фатален капан! Това ще ни върне в руската орбита и режим на зависимост.

Служебният кабинет ще налага опорката, че е спасил страната от криза, а българите — от студ през зимата. Виновниците от бухалката ГАЗПРОМ ще бъдат представени като спасители.

Междувременно ще бъдат блокирани всички останали алтернативи, а тези, които дойдат на власт през пролетта, ще бъдат поставени в ситуация без избор и подписването на нов дългосрочен договор с ГАЗПРОМ — неизбежно.

Това не е само национално предателство и престъпление срещу държавата, това е пряк завой към Кремъл и промяна на евроатлантическия път на страната. Война е, а България ще се подчини на агресора и ще налива милиарди за смърт и убийства в Украйна!

Днес служебното правителство на Радев и Донев не говорят как да помогнем на украинския народ, а говорят как да се наведем пред Путин и да дадем милиарди на агресора.

Алтернативи за доставки на газ има и цените днес са дори по-ниски от цената на ГАЗПРОМ.

Докато продължава войната в Украйна и докато на власт в Русия е Путин, който обяви България за вражеска държава — не може и не трябва да имаме нищо общо с диктаторския режим в Москва!

Трябва да спрем “коалицията ГАЗПРОМ“ и преговорите с ГАЗПРОМ — с терористи не се преговаря!

Понеделник, 19:00 ч. — протест-блокада пред Министерски съвет! БОЕЦ ще бъдем там заедно с непримиримите граждани. Носете си палатки, топли дрехи, храна и вода.

1️⃣ Оставка на министър Росен Христов;

2️⃣ Гаранции, че служебното правителство няма да преговаря с ГАЗПРОМ и няма да ни върне в хомота на руската газова робия!

#БОЕЦ