БОЕЦ заведе дело срещу Министерството на енергетиката! Катамаранът ще корабокрушира.

БОЕЦ заведе дело срещу Министерството на енергетиката! Катамаранът ще корабокрушира.
На 07.09.2022 г. БОЕЦ внесохме заявление по ЗДОИ до МЕ, като изисквахме информация и документи, свързани с преговорите с ГАЗПРОМ и останалите газови търговци, както и документите и офертите, свързани с договарянето на слотове за разтоварване на втечнен газ.
Вместо да ни отговори, министър Христов препраща нашето заявление до БЕХ и БУЛГАРГАЗ, погазвайки закона и правото на гражданите да получим исканата информация. Целта на Христов е да печели време и да укрие данните за извършените от него и служителите на министерството престъпления срещу държавата, по отношение на необяснимия напън да върнат отново държавата в лапите на ГАЗПРОМ и Русия, и на отказа да бъдат договорени шестте танкера втечнен газ, за което вече БОЕЦ сезирахме и ДАНС.
В жалбата ни до Административния съд БОЕЦ представяме нашите аргументи срещу фактическия отказ на МЕ, като очакваме бързо да бъде насрочено делото. Повече подробности ще публикуваме по-късно на сайта на Сдружението.
Ще ги съдим и ще ги осъдим! Така както осъдихме всички най-дебели институционални бухалки: НАП, МВР, СДВР, СГП, ВКП, Специализирана прокуратура, ДНСК, Информационно обслужване, Търговски регистър, КФН и т.н.
Радев и марионетките му си мислят, че стореното от тях ще им се размине, че усилията им да ни държат под руска зависимост и приказките им как ГАЗПРОМ ще ни осъди заради едностранно прекратени от тях доставки на газ ще останат без последствия. Всеки национален предател ще отговаря за действията или бездействието си, с които е застрашил националната сигурност и независимост на страната.
Битката продължава!
P.S./ Ако считате, че сме полезни — подкрепете ни и финансово! PayPal: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick…
В битката срещу мафията всяка помощ е ценна.
Може да бъде изображение с 1 човек и океан