Въпросът е колко по-корумпирани лидери може да си изберем. Така че гледайки неновините от Кремъл днес, мислете за проказата на руското влияние у нас.

Днес в Кремъл ще организират поредното политическо реалити на тема „Русия става още по-голяма“. Путин, като един същи събирач на земите руски, ще изпълни ролята на Александър Невски /каква ирония, че носи името на катедралния ни храм/, ще даде поредната доза анестезия на руското общество и подхрани имперското им самочувствие. Новините от фронта, обаче съвсем не са утешителни и парадите на победата изглеждат едновременно фарс, за тези които ги организират, и трагедия, за хилядите семейства останали без бащи.
Идеята, че новомобилизираните ще помогнат за уддържане на завоюваните територии е ялова, не само защото мобилизацията забуксува и Путин се оправдава, че не е искал точно това, но и защото половината руски войни не искат да воюват.
На този фон у нас путинолюбивите партии са на път да претърпят провал, защото знамето на Кремъл не предизвиква точно възторг у българския избирател. Да не говорим пряката заплаха за използване на ядрено оръжие срещу българския избирател. Радев и Борисов поемат лични гаранции пред Путин, Путин им спира природния газ /Турски поток приключва/, и ни плаши с ядрен удар.
Въпросът е колко по-корумпирани лидери може да си изберем.
Така че гледайки неновините от Кремъл днес, мислете за проказата на руското влияние у нас.
Тези дни стана известно, че сме подновили исканията за техническа помощ и резервни части за АЕЦ Козлодуй от Росатом, същата компания, която осигурява ядрен материал, за бойните глави с които Путин ни плаши.
Българийо!!