Поведението на Митрофанова потвърждава негативното отношение на Русия към Съединението и към всеки акт на независима политика

Това, че Митрофанова на тези снимка не е коленичила заедно с другите официални лица, и кмета от ГЕРБ също, и така потвърждава негативното отношение на Русия към Съединението и към всеки акт на независима политика не е изненада.
Идиотското в случая е, че изобщо е канена на това събитие? Това не може да стане без санкция на държавния глава – той още ли продължава да целува ръка на руския патриарх?.
А къде е английския посланик, страната, която ни е подкрепила? Изобщо какви са тези управници, тотално объркани в ценности и действия и очевидно искащи да пренапишат историята?
Къде е споменаването на Захари Стоянов – главното действащо лице на Съединението?
Разлом има и то дълбок и ценностен разлом. Докато не го преодолеем не сме нация, а сбор от русофили, поданици на руския цар и българи.
Като добавим и изцепките на пловдивският митрополит /с ролекса и скъпите коли/ и си спомним, че за една бройка да стане Патриарх, и още като го съпоставим с великите ни църковни лидери, като митрополит Методи Кусев вече имаме цялата картина на деградацията на политическата ни класа и църква.
Тези хора нямаше да бъдат на снимката и да претендират че представляват България, ако не бяха избрани на избори.
Съединението ще получи своят вот на 2 октомври.