„БСП за България“ – Бургас: Излязохме от коалиционното правителство с изпълнени ангажименти, предизборната ни кампания беше позитивна

Предизборната кампания на „БСП за България“ в Бургасака област за предсрочните парламентарни избори на 2 октомври 2022 г. беше официално закрита в Карнобат, където се състоя заключителна среща с актива и със симпатизанти.

В тържественото събитие участваха кандидатите за народни представители инж. Петър Кънев, водач на листата на коалицията, Станимир Баев, Тодор Байчев, Стойко Танков, Анелия Вичева, Надя Русева, Аспарух Иваноя, Станислав Едрев и Павел Стоянов, придружени от общинския председател на социалистите в Бургас Живко Господинов.

„Кампанията ни беше много позитивна и аз съм уверен, че българските граждани оценят положително поведението ни. Нито една лоша дума не казахме срещу нашите опоненти. Излязохме от управлението в предишното коалиционно правителство с изпълнени ангажименти в областта на бизнеса, социалните модели и в областта на икономиката“, беше категоричен в коментара си относно това как е протекла кампанията инж. Петър Кънев.

„Водихме експертна и изключително професионална кампания. Сега ще разчитаме на мъдростта на  българския гражданин и с основание очакваме добри резултати в изборния ден“, заяви още той.