Не трябва да позволим новата мафиотска, прокремълска коалиция БРД (Борисов, Радев, Доган) да вземе властта.

По инициатива на БОЕЦ проведохме срещи с „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“
В петък, пред БНТ, на Гражданската Панорама заявихме, че даваме на партиите един ден след изборите за размисъл и още във вторник продължаваме с действията си.
На срещите БОЕЦ представихме нашето искане двете партии да се ангажимент да внесат още в първия работен ден на новото Народно събрание предложение за ново решение за оказване на военна помощ за Украйна. Поставяме това искане като важен тест за евроатлантическия облик на парламента.
Изразихме и позицията на БОЕЦ, че при този състав на парламента, всеки опит за съставяне на правителство ще представлява връщане на мафията във властта и изхода е, след приемане на бюджета и решението за военна подкрепа за Украйна, да вървим към нови избори и нов шанс. Не трябва да позволим новата мафиотска, прокремълска коалиция БРД (Борисов, Радев, Доган) да вземе властта.
Тази вечер (сряда) в 18.00ч. гражданите и БОЕЦ излизаме пред президентството на протест „ДА на Украйна – НЕ на Радев“, за да осъдим позорния отказ на президента да подкрепи заявката на Украйна за членство в НАТО!
18.00Ч – ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО! Носете си непотребни вещи, стари дрехи и обувки, за да натрупаме Грамадата на позора под прозорците на Радев.
Битката продължава.