ТОЗИ ПЪТ ще е различно! Вместо да се чудим след това как да сваляме поредното мутренско правителство няма да позволим да бъде съставяно.

ТОЗИ ПЪТ ще е различно!
Ще остана в София колкото е необходимо.
Обикновено след изборите настъпва затишие. Гражданите отново се превръщаме в пасивни наблюдатели, които гледат от страни срамните постановки разигравани от политиците.
Този път ще е различно. Ще продължим с гражданския натиск и активност всеки ден. Вместо да се чудим след това как да сваляме поредното мутренско правителство няма да позволим да бъде съставяно. Гражданите ще редим дневният ред на политиците и ще поставяме за изпълнение целите пред тях. Това е модела на граждански контрол, който БОЕЦ налагаме и с който разбираме модела на статуквото.
На децата и жената ще кажа – пак ще се съберем, прегръщам ви, дръжте фронта у дома и се пазете.
На гражданите и бойците ще кажа – вярвайте в собствените си сили, бъдете солидарни, активни и бой до дупка. Каузата ни е справедлива и това е най-силното ни оръжие.
На Борисов, Радев, Доган, Пеевски, Нинова, Копейкин, Янев, Гешев, Цацаров и останалите мафиоти, корумпирани типове и кремълски марионетки, които си мислят, че могат пак да ни излъжат, пак да превземат властта и да продължат грабежа и унищожението на България ще кажа – НЯМА ДА СТАНЕ!
Следете страницата и сайта на БОЕЦ и ни подкрепяйте в справедливата ни борба срещу мафията. Ще се преборим със злото.
Битката продължава!