За руската диктатура България е “врата” за проникване в НАТО и за влияние в ЕС.

Съпротивата срещу подкрепата на Украйна във военно-техническо отношение, както и принуждаването на украинските бежанци да напускат България, е добре провеждана руска хибридна военна операция.
За руската диктатура България е “врата” за проникване в НАТО и за влияние в ЕС.
Не се заблуждавайте, че корупцията на ГЕРБ, ДПС и БСП, както и на русофилските крила в другите партии, не се използва от руската диктатура.
Дял от всяко откраднато евро от Брюксел, говорим за стотици милиони през годините, са и достигат до европейски политици и брюкселски чиновници по заповед на руската диктатура.
Тези български откраднати пари се ползват за мръсни операции на руската диктатурата.
Срещу това руската диктатура осигурява дезинформационна и военно-хибридна подкрепа на служещите ѝ български политици, санкционирани, магистрати, държавни служители и олигарси.
Пере им парите в Унгария, Дубай и Китай, както и ползва свързаните с нея криминални групировки в България, за да ги подкрепя.
България е руско военно-хибридно местопрестъпление през трите власти (законодателна, изпълнителна и съдебна), което играе основна роля за трансфера на пари за корупция до европейски политици, както и Турски Поток е основната артерия по която руската диктатура финансира режимите на Вучич и Орбан предоставяйки им тайно газ, който те не заплащат, а ползват парите от него за дестбилизация на Балканите и ЕС.
Няма съмнение, че в този си вид българската държава е противоконституционна.
Време е да мислим по какъв мирен начин да се противопоставим на този проруски тираничен режим, който избива и прогонва българи с бедност и мизерия, както и служи на чужда престъпна държава.
Говоря не само за правителството, а за цялата политическа система основана на проруско марионетно поведение, както и на башибозуклука на проруските ни олигарси.