Симеон – единия от университетите на Борисов! „Винаги с Европа и никога против Русия“

Комарджия и пройдоха, все се навъртал около богати вдовици… Като го надушили руските служби как обикалял казината и залагал губейки до последно го вербували веднага … А ето какво казва Рени Йорданова :
Симеон – единия от университетите на Борисов!
„Винаги с Европа и никога против Русия“
Малко факти:
След идването на Сакскобургготски олигарсите на прехода отново станаха публични фигури и започнаха да влизат в парламента. Буквално.
– Симеон Сакскобургготски опита да назначи за свой съветник генерала от комунистическото разузнаване Бриго Аспарухов.
– Правителството на Сакскобургготски прие решение за отваряне на проекта „Белене“.
– В Правец бе тържествено открит паметник на Тодор Живков, като на церемонията присъстваше и Бойко Борисов, който няколко седмици по-късно бе назначен за главен секретар на МВР.
-Делян Пеевски пък застана начело на младежката организация на „царската партия“, а на 21-годишна възраст оглави борда на „Пристанище Варна“.
В резултат от всичко това България тръгва по хибридния път хем да е европейска страна, хем да прилича на „Троянски кон“ на Русия; хем да е демократична и западна, хем бившите ченгета да надигат глави, а комунистическите символи да ни гледат отвсякъде; хем да е правова държава с работещи институции, хем нещата да се решават от някакви скрити сили, далеч от очите на гражданите.
Има ли още някой, който да не осъзнава, че Симеон Сакскобургготски е пробита руска агентура?
Снимка: митрополит Антоний и Митрофанова