Цинизъм е с едната ръка да се прегръщате с мафията от ГЕРБ и ДПС, а другата да протягате за милиарди от Брюксел.

Г-н президент, цинизъм са вашите думи “Крим е руски!”.
Цинизъм е да лъжете българския народ, че военната помощ за Украйна ни въвлича във война.
Цинизъм е да се правите на евроатлантик в Брюксел, а на следващия ден да каните ръководството на ЛУКОЙЛ в кабинета си и да редите планове как олигарсите на Путин да продължават да трупат милиарди.
Цинизъм е да мълчите за сигналите на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК, защото вие заедно с Борисов превърнахте България в троянски кон на Кремъл в Европа.
Цинизъм е с едната ръка да се прегръщате с мафията от ГЕРБ и ДПС, а другата да протягате за милиарди от Брюксел.
Цинизъм е да използвате смъртта на тримата полицаи, за да оправдавате и прикривате корупционното блато, в което е превърната България.
Г-н президент, цинизъм е на тъмно да връчвате орден „Стара Планина“ на презряни мултаци и мафиоти, белязали българския преход с мрака на корупцията и беззаконието!
Г-н президент, цинизъм е вашите министри да говорят, че ГАЗПРОМ ще осъди България.
Цинизъм е да обвинявате Нидерландия, при положение, че през последните две години вие еднолично управлявате България и точно през тези две години мафията се завърна още по-могъща.
Цинизъм е през вашите министри кадрите на ДПС и ГЕРБ да се връщат във властта на всички нива!
Цинизъм е да стискате властта два месеца след изборите, само за да дадете на мафията време да промени изборния Кодекс, за да върнат изборните измами и да си осигурят “победата” по мутренски.
Г-н резидент, цинизъм е все някой друг да ни е виновен!
Цинизъм е да се правите на борец срещу корупцията, защото вие подписахте указа за назначаването на Гешев и вие сега мълчите за огласения от БОЕЦ корупционен скандал #КопринковГейт! Цинизъм е, защото този скандал разкрива новият управленски, корупционен модел “ГЕРБ + ДПС + Радев”. Вие сте част от този модел, част от статуквото, част от кремълските марионетки и носител на същите мрачни зависимости.
Цинизъм е ДАНС, които са под пряк ваш контрол, от дълги години да осигурява чадър над Пеевски, Доган, Борисов, Гергов, Минев, Копринков, Сталийски, Мондешки и останалите мутри и мафиоти, а вие да говорите за борба с корупцията!
Като български гражданин ме е срам от вашия цинизъм, наглост и падение. Нидерландците виждат и знаят, че докато мафията владее България, тя представлява заплаха за сигурността на Европа. А българите знаем, че докато мафията владее държавата, това е заплаха за всички нас.
Изисквам от ДБ и ПП да се задействат по подписката на БОЕЦ за импийчмънт на Радев, която внесохме в Парламента още в първия работен ден. Ще инициираме срещи между БОЕЦ и ПП, и ДБ. Да започнем да чистим мафията от властта. Това е единственият начин да влезем в “Шенген” и България да стане нормална, демократична и свободна страна.
Битката продължава!
03.12.2022 г.
Георги Георгиев – БОЕЦ