Финални зимни намаления в TRIA CITY CENTRE в Бургас

След като според календара зимата вместо да си ходи се накани да дойде, идва и краят на ФИНАЛНИТЕ ЗИМНИ НАМАЛЕНИЯ на TRIA CITY CENTRE в Бургас. Всякакви сравнения с тъй наричаните „черни петъци” са несъвместими – цели 6 дни, до края на януари 2023 г., в TRIA CITY CENTRE отстъпките са до 50%, а притежателите на TRIA Loyalty Card имат допълнителен бонус до 5 процента отстъпка в зависимост от натрупаните от тях точки при пазаруване в центъра. Картата важи както за новите колекции, така и за стоки, които са в намаление.

Желаещите да се снабдят с маркови облекла и други стоки на невероятно ниските през тези 6 оставащи дни, ги очакват перфектните есенно-зимни 22 колекции на Boss, ЕА7,Emporio Armani Beach Calvin Klein, Tommy Hilfiger, DKNY.  Всички оферти са налични и в електронни магазин – https://tria.bg/

Но това далеч не е всичко. Богат избор и също с до 50% отстъпка от цената се предлагат и есенно-зимните 22 колекции на Mayoral и Guess Kids. Налични са и техните нови колекции за пролет-лято ‘23 – www.kidz.bg.

Отстъпки до -50 процента ще получите и в Carpe Diem – Fashion Boutique, ако жадувате да притежавате зашеметяващите предложения на Mochino, Saint Barth, Stocton, Mosh Mos колекции есен-зима ‘22. Там ще намерите и новите колекции на марките за настоящия пролетно-летен сезон ‘23. Преди да се затичате към TRIA CITY CENTRE в Бургас, можете да ги разгледате във www.carpe-diem.bg.

Освен всичко това в TRIA CITY CENTRE съвсем скоро ще бъдат изложени и моделитe от пролетно-летните колекции ‘23 на марките EA7,Emporio Armani beach and underwear, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Boss и DKNY. Традиционно те се отличават с авангарден дизайн, високо качество и несъмнена практична функционалност.