ГЕРБ трябва да бъдат бити на тези избори.

Съжалявам, че лидерите на Продължаваме Промяната и Демократична България не присъстваха снощи на протеста на БОЕЦ и гражданите в подкрепа на Украйна и за импийчмънт на Радев.
Това е барикадата, това е фронтовата линия на тези избори. Снощи БОЕЦ и гражданите взехме две важни решения.
– Да продължим с действията си срещу налаганият от Радев путинизъм и след изборите и да реагираме на всеки опит за национално предателство и връщане към кремълските зависимости.
– Да внесем подписката за импийчмънт на Радев в първият работен ден на Парламента и да изискваме от ПП -ДБ да инициират незабавно ново решение за военна помощ за Украйна с ясни количества и срокове, както и да инициират процедура за отстраняването на Радев от поста му.
Отправих от името на БОЕЦ и предупреждението, че с действията си Радев се легитимира умишлено, като „големият общ враг“, за да улесни плана и капана на ГЕРБ и мафията за широка коалиция! БОЕЦ заявихме ясно, че няма да приемем под какъвто и да предлог обща коалиция на ПП-ДБ с ГЕРБ-ДПС и не бива дори да си го помислят.
И понеже снощи лидерите ги нямаше да поемат ясни ангажименти пред нас, сега го пиша публично.
ГЕРБ трябва да бъдат бити на тези избори. След това се учредява парламента и първата задача е – ново решение за военна помощ за Украйна и стартиране на процедура за импийчмънт на Радев. Втората задача е – пълна изолация на мафията и изрожденците в парламента. Всичко друго следва след това.
А сега е време за битка и е време да я видим тази битка от ПП-ДБ, да видим и чуем ясно ангажименти по тези задачи, които БОЕЦ и гражданите поставяме пред тях и ясна заявка за отстраняване Гешев и отстраняване на мафията ГЕРБ-ДПС от властта.
Битката продължава.
https://www.peticiq.com/impeachment_rumen_radev?fbclid=IwAR15JzWO-JYjfwRSxjePoNlumwZ01zagVsQOBDLpgDetqzM9s2V3AN8DUDs