Защо истинските българи не празнуват на 3-ти март?

Защо истинските българи не празнуват на 3-ти март?
Защото това не е празник с българско участие, а празник на слугите на двойните ни окупатори. Защото поначало на този ден не се случило възстановяването България, а двете воюващи империи си поделят господството над българските земи. Защото Сан Стефанския предварителен договор няма никаква международно правна стойност. И защото трябва да престанем да сме роби на чужда и доказано вражеска империя, която:
Като Руска империя организира три преврата в България /27.04.1881, 30.08.1883 и 09.08.1886 г./, скъсва дипломатическите отношения с България три пъти, за пръв път на 06.11.1886 г. Стои в основата и на три атентата (срещу д-р Вълкович, Стефан Стамболов и Димитър Петков) и вероятно – на отравянето на Захарий Стоянов, а също на странната скоропостижна смърт на цар Борис Трети. По време на Междусъюзническата война не изпълнява и задълженията си по военната конвенция от 1902 г и подтиква Румъния да ни нападне в гръб през 1913 г.
Русия обявява за пръв път война на България на 19.10.1915 г.
СССР също обявява война на България на 05.09.1944 г. СССР и негови агенти организират метежа, наречен „Септемврийско въстание“ през 1923 г. и най-големия атентат в Европа за 20-ти век – в църквата „Св. Неделя“ на 16.04.1925 г. Освен това СССР стои в основата на създаването от отнетите български земи съответно на македонска, шопска, добруджанска и тракийска нация. След съветската окупация е избит почти целият български политически, военен, стопански и културен елит, българската държавност е заменена със съветската тежка бюрократична машина, начело с продажна колониална администрация. България е ограбена и принизена до роля на средно азиатска съветска република без реален суверенитет. И това Зло още продължава… Няма какво да празнуваме на Трети март!
За какво да празнуваме празник на наши доказани в историята неприятели?
https://www.facebook.com/mdoychev