Новият „руски горивен поток“ през Варна и Бургас е на рекордни за всички времена равнища и върви във всички посоки – на север, на запад и всичко става с покровителството на Радев и споделяне на „отговорността“ /приходите с Борисов.

От известно време намалява вносът, съответно преработката на руски суров нефт тип Уралс в рафинерията в Бургас. На рейд в Бургаския залив стоят натоварени с руски суров нефт танкери, но не разтоварват.
За това пък данните за внос на горива – особено дизел/газьол, сочат рязко нарастване. Това си е пар екселанс заобикаляне на санкциите и условията на дерогацията.
Просто работата на рафинерията не е толкова важна, колкото обслужването на продукцията на рафинериите на санкционираните компании в Русия.
След като за няколко дни турците затегнаха режима на транзит на руски горива през страната и вноса им през България, след смяна на сертификатите за произход, новият „руски горивен поток“ през Варна и Бургас е на рекордни за всички времена равнища и върви във всички посоки – на север, на запад. Разбира се всичко става с покровителството на Радев и споделяне на „отговорността“ /приходите с Борисов. Скоро ще имате повече данни – замесени са и известни български олигарси. Върви разследване на журналисти, които са си сложили „главата в торбата“. Живи и здрави, ще го излъчим по Алтернативата.