Осемнадесет години Toyota и Lexus в Бургас и региона

Вече осемнадесет години Спекта Ауто Toyota Бургас е официален представител на марките Lexus и Toyota за Бургас и региона. Осемнадесет години, през които фирмата с професионализма на персонала си, с високотехнологичното си оборудване и широкият спектър от предлагани услуги заслужи доверието не само на притежателите на Lexus и Toyota в региона, но и на много автомобилисти, потърсили помощ, съдействие или диагностика в сервизния център на фирмата. Създадоха се и се развиха и дългогодишни партньорства.

Различните модели на марките Toyota и Lexus в Бургас са представени в модерно изградения търговски и сервизен център, разположен на повече от 2000 кв.м. застроена площ, с адрес бул. проф. Яким Якимов №33.  За всеки от клиентите на разположение е и автомобил за пробно шофиране. Налице са атрактивни и гъвкави схеми за лизинг при закупуване на нов автомобил, периодично текат кампании за продажба с отстъпки, предлагат се и варианти за автомобилни застраховки.

От началото на 2019 година Спекта Ауто Toyota Бургас е и официален търговец и на Toyota Approved Used за сертифицирани и напълно обслужени и проверени употребявани автомобили с доказано качество и дългосрочна гаранция. Така клиентите на фирмата имат богат избор в многообразието от предлаганите леки и лекотоварни употребявани автомобили от всички марки, както и микробуси. При това опцията за обратно изкупуване е винаги актуална. Нещо повече – програма Toyota Relax дава допълнителна сигурност и спокойствие, като осигурява безпрецедентните 10 години гаранция или пробег от 200 000 км за всеки закупен автомобил. Употребявани и проверени автомобили от марката Toyota Approved Used могат да бъдат видени и закупени от специализирания шоурум на Спекта Ауто Toyota Бургас  на адрес: Бургас, ул. „Индустриална” №19.

Сервизният център на комплекса, собственост на Спекта Ауто Toyota Бургас, разполага с най-новото и модерно оборудване, необходимо за обслужване и ремонт на автомобили –  специализирани инструменти за Lexus и Toyota, специализиран мотор тестер, стенд за преден и заден мост, машина за зареждане на климатици, стенд за реглаж на фарове, както и голямо разнообразие от висококачествен ръчен инструмент. С това Спекта Ауто Toyota Бургас е и лидер на пазара на качествени употребявани автомобили с гарантиран произход от всички марки.

Тенекеджийско-бояджийският сервиз е оборудван с висококачествен стенд за разпъване на тежко катастрофирали автомобили и две модерни газови камери. Материалите, които се използват за подготовка и боядисване, са на водещи световни производители, сред които са Glasurit и Spies Hecker.

Сред предложенията на фирмата са още газови уредби и монтажа им, хотел за гуми, извършването на годишни технически прегледи, автомивка.

Спекта Ауто Toyota Бургас е сертифицирана с международно признатия стандарт ISO 9001:2015 – доказателство за високото качеството на предлаганите продукти и услуги и постигане на максимална степен на удовлетвореност на клиенти и партньори. Сертифицирана е и по стандарт ISO 14001:2015 за опазване на околната среда.

В резултат на всичко това марката Toyota вече е на първо място в продажбите на нови автомобили за Бургас и региона, с доказано най-голям и утвърден пазарен дял години наред.

Повече от 100 души – дългогодишни и висококвалифицирани служители работят в Спекта Ауто Toyota Бургас и ежегодно преминават продуктови, търговски и сервизни  обучения, с което фирмата се грижи за квалификацията и професионалното израстване на персонала си. Така дружеството успява да поддържа своя авторитетен корпоративен имидж.

 

Търговски и сервизен център на Спекта ауто Toyota Бургас :

Бургас, бул. „Проф. Яким Якимов“ 33

 

Работно време:

– понеделник – петък: 9:00 -18:00 часа;

– събота: 10:00 – 16:00 часа;

– неделя: почивен ден.

 

Телефони / нови автомобили:

+359 889 19 00 88

+359 889 36 38 40