Подготви летните гуми на автомобила си с -15% по-ниски цени

Посрещнете летния сезон с гуми на промоционални цени от следните марки:

Lassa. Уверено през идващото лято с гумите Lassa Greenways и с 15% отстъпка! Lassa Greenways са екологични, с ниско съпротивление при търкаляне, което спомага за намаляване на разхода на гориво и емисиите на въглероден диоксид.

Lassa е продукт на компанията BRISA, която е съвместно предприятие на японския концерн Bridgestone и най-големия турски конгломерат Sabanci Holding. Използвайки технологиите на Bridgestone, най-големият производител на автомобилни гуми в света, BRISA произвежда над 400 различни размера автомобилни гуми с марките Lassa и Bridgestone. Производството е организирано в  ултрамодерен завод, разположен в близост до Истанбул в специално построен за целта град. С обща площ  2 млн. м2 това е едно от най-големите съоръжения от този тип в света. BRISA  разполага със собствен център за проучване и развитие,  който работи в тясно сътрудничество с Bridgestone’s Technical Centre. Това гарантира водещата роля на гамата от продуктите с марка Lassa.

Westlake. Подготви се за лятото с гумите Z-401 Elite от Westlake също с 15% намаление, които предлагат изключително управление и стабилност както на мокри, така и на сухи повърхности.

Марката Westlake е собственост на компания Hangzhou Zhongce Rubber, най-големия производител на гуми в Китай. От 1958 г. компанията е безкомпромисна по отношение на баланса между цена и качество. Тя произвежда годишно над 20 милиона автомобилни гуми, гуми за леки камиони и малки гуми за товарни автомобили, приблизително 10 милиона радиални търговски гуми, над четири милиона диагонални гуми и повече от 80 милиона мотоциклетни и велосипедни гуми .

Продуктите на Westlake отговарят на европейските регламенти и стандарти за безопасност и имат признание от различни агенции, включително на Министерството на транспорта на САЩ (DOT) и Икономическата комисия на Европа (ИКЕ) .

Yokohama. С усъвършенстван дизайн на протектора, който осигурява изключително сцепление и управление и отново с 15% намаление.

Yokohama е японски бранд за производство на гуми, създаден през далечната 1917 г. През този период са усъвършенствали методите, които се прилагат в производствения процес до последния детайл. Там е създадена и първата в света гума, при чиято изработка е използвано портокалово масло, което цели да ограничи използването на петролни продукти. През годините Yokohama е бил и основен доставчик на гуми за редица престижни състезания, което го откроява сред водещите компании произвеждащи гуми за мощни спортни автомобили.

Гумите можете да закупите от магазина за електронна търговия Shopauto.bg или от складовата база Shopauto, която се намира на:

8002 Бургас, ул. Индустриална 3

Южна промишлена зона

телефон за контакт: 0888 27 33 46

 

Гумите може да смените в АвтоСПЕКТЪР експрес сервиз

8002 Бургас, ул. Индустриална 19

Южна промишлена зона

Работно време:

– понеделник – петък: 8.00 -18:00 часа;

– събота: 08:00 – 14:00 часа;

– неделя: почивен ден

телефон за контакт: 0882 38 03 33