Пращат МОЧА в пенсия някъде из окрайнините на София

Кметът на София Йорданка Фандъкова ще поиска държавата да премести паметника на съветската армия и скулптурните фигури от Княжеската градина и те да бъдат експонирани в Музея на социалистическото изкуство или върху друг подходящ държавен терен извън центъра на столицата.

Това ново решение на СОС подкрепиха след оживен дебат общинарите от комисията по култура от ГЕРБ-СДС и „Демократична България“ (ДБ). Димитър Антов от „Патриоти за София“ се въздържа, а Калоян Паргов обяви, че представителите на БСП напускат заседанието.

Натискът от Магнитски е здравословен …

Време и бургаският Альоша да го пратим в Меден рудник по баирите, а ако Димитър Николов толкова го обича да го подари на „Лукойл“ в рафинерията …

Очакваме държавата командвана от (п)Резидента да се задейства по-скоро както в София така и в останалите места в държавата.

За целта обаче ОбС-Бургас трябва да си свърши работата, а не да чака повече …

Докато преместването стане факт, ще бъде поставена информационна табела в района на МОЧА, на която да бъде указано, че монументът „Паметник на Съветската армия“ символизира чужда сила, обявила война на България и окупирала страната.

Авантаж