Спекта Ауто гарантира безаварийно пътуване

Бърз и прецизен годишен технически преглед предлага лицензираният пункт на Спекта Ауто

Годишен технически преглед на автомобил? Това може да стане бързо, лесно и прецизно с помощта на Спекта Ауто.

Лицензираният от Министерството на транспорта пункт за периодични технически прегледи на Спекта Ауто  се намира на удобно и лесно достъпно място в Бургас – бул. „Проф. Яким Якимов” № 33.  Тук могат да удостоверят техническата изправност на леки и товарни автомобили, микробуси, автомобили 4 х 4, мотоциклети и ремаркета.

Разположен в търговско-сервизния център на LEXUS и TOYOTA, пунктът за периодични технически прегледи предлага всички съвременни технически възможности за прецизно и бързо извършване на процедурите по техническия преглед на превозните средства. Както и за всички други дейности, Спекта Ауто предлага висококачествени услуги, за да задоволи изискванията на клиентите си. За тяхно улеснение заявка за извършване на технически преглед може да се направи и онлайн на https://spektaauto.com/,  а на телефон 0700 700 66 ще отговорят на всички въпроси, свързани с тази процедура. Компетентни висококвалифицирани служители ще приемат и обработят заявката  Единственото изискване е автомобилът да е чист и в прегледно състояние. После от клиента се очаква само да подготви всички документи – оригинал или четливо копие на големия талон на автомобила, оригинал на малкия талон на автомобила, валидна застраховка „Гражданска отговорност”, КАТ комплект /аптечка, триъгълник и др./. И да не пропусне датата на прегледа.

Само с технически изправен автомобил пътуването може да е спокойно и безаварийно. Техническата проверка, извършена в пункта за периодични технически прегледи на Спекта Ауто ще удостовери това. Удобната му локация – на основна пътна артерия за цялото Южно Черноморие, работното време – всеки делничен ден от 9:00 ч до 18:00 ч, високият професионализъм на служителите и комфортът на модерния смарт комплекс ще отговорят на очакванията на всеки клиент.