ШПИОНИНЪТ НИКОЛАЙ МАЛИНОВ – ГЛАВЕН ШАМАН НА НОВИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ

ШПИОНИНЪТ НИКОЛАЙ МАЛИНОВ –
ГЛАВЕН ШАМАН НА НОВИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ
.
87 души от 42 държави, от които 12 от „славянски страни“, според руски медии 120 участници от 46 държави – в Москва беше сложено началото на путиновски – 4-ти Интернационал след ленинския 3-ти интернационал
(виж мой пост преди 2 дни: КРЕМЪЛ РАЖДА 4 ИНТЕРНАЦИОНАЛ)
Българинът Николай Малинов, подсъдим за шпионаж у нас, беше избран за председател на Интернационала, озаглавен „Международно русофилско движение“. Беше обявена първата бойна задача: да се съберат спешно един милион подписи в ЕС (европейски регламент като условие за обсъждане в европарламента) за отмяна на санкциите срещу Русия.
Беше прочетена поздравително телеграма от Владимир Путин. Външният министър Сергей Лавров в словото си остро нападна Запада. На мероприятието се открои присъствието на кремълския идеолог и бих казал русофашист Александър Дугин (русофашист заради тезите му за уникалността и призванието на руската раса и руското православие като водач на човечеството), както и на скандалния милиардер-олигарх Константин Малофеев.
Какво ли не правят парите! Виден член е актьорът Стивън Сегал, който се похвали, че баща му е руснак, а той самият – „милион процента“ също руснак, благословия имаше от архиепископ Карло Мария Вигано – бивш апостолически представител в САЩ, а бившият френски президент и политическа икона де Гол вероятно ще се обърне в гроба си, ако научи, че събитието е поздравено от негов внук.
Събитието по разпореждане от Кремъл почти не намери отзвук в руските медии и емисиите им на чужди езици. Защото както и да кръстиш един Интернационал, той си остава Интернационал – заговорническа организация
****** на снимките (Ройтерс): Малинов на трибуната, Лавров и Малофеев