Пролетни намаления и за най-малките в Кidsfashion.bg – Мол Галерия Бургас

Пролетта влезе в познатия на малки и големи магазин за детски и бебешки стоки Кidsfashion.bg с нови свежи предложения. Време е за обновление и с неустоимите изкушения  на Кidsfashion.bg това е възможно и лесно. Окъсял панталон, поизносена блузка – няма проблем, защото на етаж 0 в Мол Галерия Бургас най-новите модни колекции за деца от 0 до 18 години ще ви изненадат със страхотни цени.

Магазин Кidsfashion.bg покрива пълната гама от детски стоки като предлага облекла, обувки, играчки, текстил, аксесоари на 67 световни марки. Някои от лидерите в детското облекло вече са обявили  впечатляващи сезонни намаления.

За най-малките Chipolino обявява отстъпка до 20% от цената. Обувките GEOX  –  качествени, удобни и леки, сега се продават с отстъпка от цената до 40%. MIDSEASON предлага всякакви комбинации и стилове в детското облекло, а промоционалните цени сега стигат до – 50%. Налична е и новата колекция на популярния бранд GUESSkids. В нея всяко дете ще намери всичко, за което мечтае – маркови дрехи, модни аксесоари и удобни сникърси, за които всички говорят.

В желанието си да зарадва най-малките, магазин Кidsfashion.bg не забравя и забавленията. За топлите пролетни и летни дни иновативните тротинетки и триколки на Globber се предлагат с 30% отстъпка от редовната цена.

Магазин Кidsfashion.bg е истинската модна дестинация за децата. В му освен най-новите трендове се вписват ЕКО продуктите и устойчивата мода. Освен любимите детски брандове тук има и образователни играчки  с тематика ЕКО.

Магазин Кidsfashion.bg в Мол Галерия Бургас е разделен на няколко сектора и очаква клиентите си всеки ден от 10 до 20 часа на нулевия етаж на Мол Галерия Бургас. За улеснение Кidsfashion.bg поддържа и онлайн магазин. Всички предложения на всички марки могат да бъдат видени и закупени на  https://kidsfashion.bg/.