5 причини да шофираш Green Rent-a-car през 2023

Забързаното ежедневие, липсата на собствен автомобил и редицата отговорности, които го съпътстват са само част от факторите, които карат все повече българи да насочват вниманието си към рент-а-кар услугите в днешно време. В миналото наемането на возило е било присъщо основно за високопоставените личности, но днес то е напълно достъпно и осигурява удобство, гъвкавост и сигурност.

Има поне 5 причини, поради които да изберете националната компания за автомобили под наем Green Rent-a-car през 2023 г. Ето кои са те:

Първа причина

Green Rent-a-car спестява време и ресурс. Притежателите на собствен автомобил имат редица ангажименти, свързани с превозното средство. Разходи за винетка, застраховка, гражданска отговорност, смяна на консумативи и закупуването на резервни частни са само някои от задълженията, които съпътстват собствениците. При използването на Green Rent-a-car услугите всички тези задължения отпадат, тъй като колите са оборудвани с всички необходими консумативи и документи и пристигат при наемателя в готов вид за незабавно и дълго използване.

Втора причина

Green Rent-a-car предлага луксозни и хибридни автомобили на марките Тойота и Лексус, които се отличават с високо качество, комфорт и безпроблемна работа. Колите, които могат да се наемат от https://greenrentacar.bg/, са базирани предимно на хибридни технологии, позволяват гъвкавост по време на път и възползване от най-иновативните и успешни решения на автомобилната индустрия. Green Rent-a-car автомобилите имат безупречен външен вид и са подходящи за специални поводи като сватби, абитуриентски балове, рождени дни, но и за бизнес пътувания, които изискват представителен вид.

Трета причина

Наемането на Green Rent-a-car през сайта https://greenrentacar.bg/става бързо и лесно. Необходимо е да се отвори раздел “Автопарк” и да се  избере категорията от коли под наем според индивидуалните предпочитания. След направената селекция се отворят и достъпните предложения. Когато се направи конкретен избор на автомобил, всеки клиент получава обобщаваща страница с включените екстри и дължимата сума за периода на наемане. Преди завършването на поръчката наемателя има възможност да избере допълнителни опции като Wi-Fi, CPS, детско столче и т.н. Когато цялостният пакет е избран, клиентът въвежда своите данни и сайтът го насочва към обобщената цена и метода на плащане. Greenrentacar.bg предлага възможност за 100% плащане на услугата или извършване на частична предплата и доплащане на място. След завършване на процедурата по наемане, екипът на Green Rent-a-car се свързва с клиента по телефона.

Четвърта причина

Green Rent-a-car е утвърдена компания на пазара за наем на автомобили в България и оперира на територията на цялата страна и нейните летища, като предоставянето на рент-а-кар автомобилите е възможно до всяка точка на България чрез предварителна заявка. Green Rent-a-car осигурява безплатна доставка на превозно средство до 40 км в радиус на София и Бургас.

Пета причина

Green Rent-a-car е ориентирана към опазването на околната среда. Автомобилите, които предлага компанията са предимно хибридни и отделят 1/3 по-малко вредни Со2 емисии. С минимално замърсяване на въздуха луксозните возила на Green Rent-a-car се превръщат в предпочитан избор за управление в цяла Европа.