Даваме над 10 милиарда от своите пари на тези нечовеци, като купуваме техния нефт и газ, много повече се готвим да им дадем като пренасяме този газ.

Ще ви кажа защо у нас няма да има мир и разбирателство. Всичко е Украйна – и корупцията, и бедността, и ценностите, и идеалите, и хоризонтите.
Обезглавяването на украинския пленник – говори, че тази война е цивилизационна – на варвари и човекоподобни срещу човечността.
Няма как да имам разбирателство с хора, които ментално и материално защитават руските власти, политици и войници и са от страната на убийците. Няма. Пропаст зее, огромна, неизпълнима.
Не бива да се изненадвате, че руснаците използват джихадитски похвати. Александър Невски също е приел исляма, а неговото име е на най-важния катедрален храм. Това е история с корени и натрупване.
Даваме над 10 милиарда от своите пари на тези нечовеци, като купуваме техния нефт и газ, много повече се готвим да им дадем като пренасяме този газ. И Борисов и Радев знаят. Борисов ли не знае за далаверите с руския суров нефт и горива – да сте го чули да гъкне, той или неговия лейтенант Добрев? Не сте, няма левче. А това, което ви готвят в сферата на природния газ с Турски поток – 2 е пир по време на чума.
Казвате трябвало да се обединим – с тези, които помагат на главорезите!? Не, не са ми достатъчни декларации – трябва да търсят прошка от Всевишния за престъплението си Турски поток, което позволява на руснаците всяка година да получават на 12 милиарда долара, с които фининасираха войната в Украйна. И сега се готвят да им дадат още 8 милиарда долара.
Не, дами и господа, инстинктът за самосъхранение трябва да се задейства. Но на първо място трябва да се разграничим, да изкопаем ровове помежду си, като останем човеците от едната страна. Колкото от тях минат от нашата страна, с тях ще се разбираме.
Да сте чули някой политик да е осъдил това зверство.
Или пак дежурните идиотчици, че било фейк, че било пропаганда.
Гледайте тази снимка на убития – и си задайте въпроса – вие от коя страна сте?
И когато днес научите, че украинците се изтеглят от Бахмут – си дайте сметка, че всеки един от нас има отговорност за изхода на тази война. Всеки.