БОЕЦ към ПП-ДБ :Толкова си можете, толкова ви е смелостта, а ние сме свикнали да гледате отстрани.

ДО: ПП-ДБ
Това, че оставихте сами и в настоящата битка срещу Борисов, Пеевски и Гешев си е ваша работа. Толкова си можете, толкова ви е смелостта, а ние сме свикнали да гледате отстрани. Слава Богу, има граждани и свободни медии и журналисти, които са с нас срещу злото.
НО!
Ако посмеете в името на властта, която се превръща в самоцел да се колаборирате с ГЕРБ по какъвто и да е начин и да осигурите спасението на Борисов, то следващите имунитети ще са вашите! Ще си ходите заедно с мутрата и мафиотите, до които ще застанете. БОЕЦ предателства не прощаваме.
Докато мафията ни мачка и повдига поредните обвинения, вие „преговаряте“ с Борисов на „закрити врати“. БОЕЦ внесе сигнал за корупция срещу Борисов , а вие мълчите за сигнала ни, като мисирките на Буда и вместо да му поискате оставката, като депутат от трибуната на Парламента и да ни подкрепите, вие ходите да се договаряте с него. Мълчите и за сигнала ни срещу Летифов – дясната ръка на Пеевски за купуване на гласове.
Ако направите правителство с тези, срещу които БОЕЦ се борим от 10 години, които съсипаха и оглозгаха държавата ни, които посегнаха на семейството, съпругата и децата ми, които ме преследват от години, като куче и престъпник, заради борбата ми срещу мафията ще приема това, като предателство към каузата на БОЕЦ, за предателство към битката ни за справедливост, като предателство към гражданите. И ще бъда първият, който заедно с БОЕЦ и непримиримите граждани ще излезе и ще ви поиска оставките. И ще ги вземем. Не го правете.
И последно – каквото и да стане, БОЕЦ продължаваме. Няма по-голяма сила от граждани осъзнали силата си и готови да се борят за справедлива кауза.
Дано сте ме разбрали.
карикатура : Чавдар Николов