Спекта Ауто Toyota Бургас дарява слънчев подарък в най-утопичното и живописно място в града

Спекта Ауто Toyota Бургас за пореден път зарадва своите клиенти и този месец със слънчев #GIVEAWAY. Поводът е настъпилата пролет, която дарява всички с празнично настроение. А за Спекта Ауто Toyota Бургас е време за подаръци!

Наградата, която получава печелившия, е пролетен обяд в най-утопичното и живописно място на морския град Бургас – „Utopia Forest“.

Тези, които искаха да спечелят тази прекрасна награда, трябваше само да оставят оценка и коментар за Спекта Ауто Toyota Бургас в  #Google: https://bit.ly/3eIDnAL. Те трябваше да попълнят и специално картонче за участие с номер на фактура или касова бележка от Спекта Ауто Toyota.

След това попълненото картонче трябваше да бъде пуснато в обозначената за играта урна в шоурума на компания, който се намира в град Бургас, на булевард „Проф. Яким Якимов“ 33. Клиентите на компанията можеха да участват в томболата до 8 май.

Всеки месец Спекта Ауто Toyota Бургас радва своите посетители със специални изненади, които се дават за оставени отзиви от клиенти за посещението им.