БОЕЦ внесе сигнал срещу Бойко Борисов в прокуратурата, за корупция.

ВАЖНО!
БОЕЦ внесе сигнал срещу Бойко Борисов в прокуратурата, за корупция. Приложени са подписани свидетелски показания с описание на корупционната схема. Борисов е взел подкуп в особено големи размери, за да бъде възстановен ДДС в размер на милиони.
Свидетелят потвърждава, че ДДС-то е било законно възбранено заради фалшиви фактури, а сделката е при изпълнение на европроект. Става дума и за европейски пари. След предаването на подкупа, милионите ДДС са изплатени на фирмата. Подробно се описват участниците, разговорите с Бойко Борисов и с негов министър, ресторантите и срещите. Както и схемата на предаване на плика с парите в тоалетната… Не е смешно. Това обяснява и едни стари записи, в които Бойко Борисов беше записан именно в тоалетната в дома си в Банкя и защо се е случвало това.
БОЕЦ днес внесохме и сигнал срещу Халил Летифов — зам. председател на ДПС и близък на Пеевски, за купуване на гласове. Преди месец в предаването на Люба Кулезич по телевизия Евроком свидетел разказа как е присъствал на среща между Летифов и Мариян Цонев — кмет на Община Гурково и Георги Цонев — син на кмета. Лично Летифов е носил чанта с пари — около 50 000 лв., които е предал на Цоневи, и след това парите са раздадени на местните тартори за купуване на гласове в махалите и селата в общината.
БОЕЦ очакваме още в понеделник да бъде поискан имунитета на Бойко Борисов и Халил Летифов, в сряда да бъде гласуван, и още същия ден да получат призовки за разпити; според нас трябва да бъдат и задържани под стража.
Днес Гешев избяга и се скри от срещата с БОЕЦ, за която той сам ни потърси и която заяви. С това срамно бягство Гешев даде най-силното доказателство, че е един обикновен страхливец, на който някой натиска копчетата. Едновременно с бягството на Гешев от срещата с БОЕЦ, Георги Георгиев — Председател на Сдружението — бе уведомен, че се издирва от МВР за повдигане на нови обвинения и връчване на нов обвинителен акт!
КОЙ натисна копчето на Гешев, за да избяга от БОЕЦ? КОЙ натисна копчето на Гешев, за да изфабрикува нови обвинения и дела срещу Георги Георгиев от БОЕЦ?
Отговорът е ясен: копчетата на Гешев натиска този, който го назначи — а това е Пеевски!
Очаквайте до края на деня следващите действия на БОЕЦ!
Споделяйте, за да пробием медийното затъмнение, наложено от Наглите върху мисирките и зависимите от тях медии!
Благодарим на медиите и журналистите, които днес присъстваха и отразиха пресконференцията на БОЕЦ пред Съдебната палата!
Битката продължава!