Спекта Ауто с престижна награда от TOYOTA

Най-доброто дилърство в града! Това означава наградата Ichiban, която бе връчена на Спекта Ауто – официалният дилър на Toyota и Lexus в Бургас вчера. Буквалният превод на думата от японски се превежда „Номер 1“ и е запазена ексклузивно в Европа.

Тазгодишният приз заслужи оторизираното търговско представителство на TOYOTA в Бургас – Спекта Ауто за предоставяне на изключително клиентско изживяване.  Над 2500 европейски дилърства се състезават за честта да бъдат един от победителите в Ichiban всяка година, демонстрирайки уникален подход и отдаденост.

Спекта Ауто има удоволствието да бъде награден не само за своето представяне в продажбите и клиентския опит, но и за това, че надвъхрля областите за устойчивост, услуги за мобилност и принос към обществото. Философията „Клиентът е на първо място“ винаги е била фокус на Toyota и е част от ДНК на компанията. Като част от този принцип, наградата се връчва на тези, които пленяват сърцата и умовете на своите клиенти.

Припомняме, че Спекта Ауто е единственият по рода си „смарт“ автомобилен център в България. Hi Tech оборудването на комплекса от висок клас е в унисон с модерната насока за развитие на града и същевременно в изпълнение и подкрепа на програма Beyond Zero на Toyota за енергийна ефективност и намаляване емисиите на СО2 в световен мащаб.

Събитието беше отбелязано в самия шоурум на TOYOTA в Бургас, като специални гости бяха Барт Уилямс – Кънтри Мениджърът за нашата страна и неговият Мениджър Вим Гусенс – ръководител продажби независими пазари. Победителят Спекта Ауто и неговите служители бяха поздравени за своята енергия, отдаденост и страст, които забелязват и усещат техните клиенти всеки ден.