#ПродължавамеПоДмяната

БОЕЦ – България Обединена с Една Цел го разбраха малко късно, но по болезнения начин.
Kiril Petkov и цялата тази сбирщина излъгаха и предадоха каузата за истинската борба с #Мафията още преди да се родят. Някои от глупост, други от алчност, трети от кариеризъм, а тия в центъра просто защото така си бяха създадени от #Задкулисието.
Ние, които изнесохме цялата тежест на истинската битка през десетилетията най-добре знаем това! И…продължаваме…..не заради себе си, а заради България и всички вас!
Kiril Petkov да отговори.
В първият ден от предизборната кампания БОЕЦ влязохме в централата на ГЕРБ и връчихме на Тома Биков, когото осъдихме за лъжа и клевета, изпълнителен лист. Видеото обиколи нета и всички видяха какво представляват мутрите от ГЕРБ.
На третия ден от кампанията екипа на БОЕЦ с нашият граждански кандидат Андрей Врабчев тръгнахме из югозапада със сатиричната статуя на Борисов с чекмеджето! Борисов реагира остро. Веднага след това ми се обади Кирил и ми каза: „Жоро, съсипвате ни кампанията. Ние НЕ правим антиГЕРБ кампания, ние сме позитивни. Спрете с тази статуя“. Моят отговор бе: „Кириле, нищо не ви съсипваме, защото вие не правите кампания. Да раздаваш бонбонки и да се усмихваш срещу мафията не е кампания. Вие се създадохте като антиГЕРБ формация и ако не правите това, то се обезличавате и ще загубите изборите. БОЕЦ правим точно антиГЕРБ кампания и те са основния враг, заедно с ДПС, и няма да приберем статуята. А вашето поведение е все едно – „Дайте да не се ритаме преди изборите, за да се прегърнем по-лесно след изборите“. Последваха клетви, уверения и обещания на Кирил Петков, че това никога няма да се случи.
Да спрем антиГЕРБ кампанията ми звъняха и Лена, и Тицин, и Андрей Гюров и т.н. БОЕЦ не спряхме, а удвоихме усилията срещу ГЕРБ и ДПС. Статуята с чекмеджето отиде и в Благоевград, Сандански, Петрич и накрая закрихме с нея кампанията в София пред БНТ! Нито веднъж нито един от ръководството на ПП-ДБ не застана до нас. Отказаха да дойдат и на големия протест на БОЕЦ по средата на кампанията с искане за импийчмънт на Радев, когато напълнихме площада пред президенството.
По време на кампанията БОЕЦ огласихме и случая с Анастасия Райкова и чистките в МВР, които Радев правеше, за да осигури на ГЕРБ и МВР комфорт за купувачите на гласове. Говорих с Кирил да реагират и да защитят репресираните, защото тях ги мачкат именно защото са назначени по времето на управлението на Кирил Петков. Кирил категорично отказаха да реагира с аргумента, че не иска да се конфронтира с Радев и че разчитат на радевистки гласове. С няколко думи – майната им на хората, важното е да не дразним Радев.
След изборите БОЕЦ внесохме сигнал за купуване на гласове от Халил Летифов – в студиото на Люба Кулезич свидетел разказа как Летифов лично е носил на кмета на Гурково чантата с парите за купуване на гласове. ПП-ДБ и до ден днешен не са обелили и дума за този сигнал, а иначе мрънкаха, че изборите били купени. Когато веднага след изборите БОЕЦ влязохме в Парламента да внесем сигнала срещу Летифов, Росен Желязков от ГЕРБ (когото ПП-ДБ току що бяха избрали за председател на НС) ми наложи повторна забрана за влизане в сградата, а Кирил Петков избяга и отказа да реагира на тази мерзост. Видеото от срамното бягство на Кирил е на страницата на БОЕЦ.
Биволъ също изнесоха данни за изборни манипулации и отново ПП-ДП мълчат гробно.
Месец по късно внесохме и сигнали срещу Бойко Борисов, Делян Пеевски и Иван Гешев и отново пълно мълчание от ПП-ДБ. Точно в деня, в който внесохме сигнала срещу Борисов за корупция, Кирил и Асен отидоха при Борисов да договарят спасението на имунитета му и коалицията. Буквално часове след като обявихме на пресконференция пред Съдебната палата сигнала срещу Борисов.
Сега видяхме, че всичко, което Кирил Петков отричаше и се кълнеше, че няма да стане, се случи. И призовавам Кирил да отговори публично: имахте ли договорка с Бойко Борисов от ПРЕДИ изборите?
Или предателството го решихте след изборите?
Според мен, от дистанция на времето вие сте се били договорили с Борисов още преди изборите и затова играхте този беззъб и инфантилен „позитивен“ цирк. Затова играхте същият цирк и два месеца след изборите, за да „продадете“ предателството по-лесно.
Не ми пиши и не ми звъни, отговори публично.
03.06. 2023г. Георги Георгиев – БОЕЦ