АвтоСПЕКТЪР експрес сервиз гарантира професионално и качествено полиране на фаровете на автомобила ви

АвтоСПЕКТЪР експрес сервиз гарантира на своите клиенти качествено полиране на фаровете на техните автомобили. От там подчертаха, че фаровете на повечето коли буквално изгарят с времето. Това се случва под въздействието на UV лъчите на слънцето и излагането на елементите.

Полирането не само връща красивия външен вид на фаровете и на автомобила като цяло, но и повишава видимостта на водача при шофиране в тъмната част на денонощието.

Причината за потъмняването на фаровете на автомобилите е, че са изградени от поликарбонат, който е много здрава пластмаса, но с течение на времето тя се уврежда от слънцето.

Химикалите, които се използват за почистване на пътищата, също увреждат повърхностния слой на фара. Всичко това води до тяхното потъмняване и помътняване, а това влошава видимостта на водача, особено през нощта.

Затова в АвтоСПЕКТЪР експрес сервиз предлагат услугата полиране на фарове, което би гарантирало едно по-сигурно пътуване на шофьора и останалите пътници в автомобила, дори и в тъмната част на денонощието. Можете да откриете АвтоСПЕКТЪР експрес сервиз на улица „Индустриална“ 19 в град Бургас или да се свържете предварително с тях на телефон +359 88 238 0333.