Гешев лъсна като последовател на Радев, Костадинов и Нинова

Гешев: Селфи шоуто със Зеленски е отказ от национален суверенитет

Сред новите активни борци срещу путинизма разпознах онези, които подаряваха овчарки на Путин и строяха Южен поток срещу тлъсти комисионни, заяви бившият главен прокурор

Инструментът на Господ, който щеше да арестува Путин сега сипе „бисери“ срещу Зеленски подобно Нинова, Копейчо и Радев …

най-важно от всичко е българският национален интерес и този на народа ни, както и дали обичаме България, а не чужди страни, които и да са те. Защото единственото разделение, което можем да си позволим в тези тежки времена е разломът между българофили и българофоби – заяви в събота бившият главен прокурор Иван Гешев.

Съпричастността не е показност, начесване на егото. Селфи шоуто със Зеленски, докато на фронта измират стотици, е панаир на суетата, пир по време на чума, отказ от национален суверенитет. Сред новите активни борци срещу путинизма разпознах онези, които подаряваха овчарки на Путин и строяха Южен поток срещу тлъсти комисионни, твърди Иван Гешев.

Аз единствен обещах да арестувам Путин, ако стъпи на българска територия. Това не ми беше простено от водевилната агитка, която се покланяше на Зеленски.